Pitkän päivän jälkeen

Tänään on ollut oikein pitkä perjantaipäivä. Olin iltavuorossa 9 h. Lähdin aikaisin liikkeelle ja tulin myöhään kotiin. Pidin huolen, että sain sen 8000 askelta täyteen. Kyllä se hyvää tekee, kun tulee askeleita ja tuo on hyvä määrä näin aluksi.

Elokuun tili tuli tänään ja tosiaan sain ihan tavallisen tilin eli n. 2000 eur nettona. Jotenkin sillä pärjään velkojeni kanssa. No, eipä tässä nyt mitään kovin ihmeellistä voi tehdäkään. Kotoilua ja kuntoilua, nämä sopivat minulle.

Huomenna minulla on treffit ja siksi sunnuntai on vapaapäivä. Rakkaus tekee hyvää. On kiva nähdä miesystävää.

Nyt en enempää tarinoi sillä nukkumaan haluan mennä. Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (2)
  1. Annastiina163
    14.8.2021, 17:31

    Työssäsi saat jo paljon askelia 😊Itse olen vähän silmäilyt Kaisa Jaakkolan ig ja hän tietää paljon ravinnosta ja hormoneista. Jos liian vähillä kaloreilla koittaa olla niin ei hyvä. Hyvän olon hormonidietti vaikuttaa järkevältä. Ihan vinkiksi vaan pelkällä hyvällä ajatuksella. Tsemppiä ja jaksamista!

  2. Luin tekstejä taaksepäin. Mistä tulee 1400 kaloria päivässä? Tuohan on ihan hirveän vähän varsinkin kun kävelet työssäsi vai huomioidaanko liikkuminen lisäkaloreina? Minä pysyn 50-kiloisena normaalipainoisena (153 cm) 1500 kalorilla päivässä ja työpäivän aikana en liiku yhtään (etätöissä). Kuitenkin alle tuon syöminen olisi nälkäkuuri. Jos urheilen, syön kulutetut kalorit lisäksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *