Positiivinen muisto viime vuodelta

Viime vuonna oli suhteellisen vähän kaikkea kivaa tapahtumaa. Lähes koko vuosi meni Koronavirusta vältellessä ja pelätessä. Kuitenkin viime vuoteenkin mahtui paljon myös hyviä asioita.

Kun muistelen viime vuotta niin tulee mieleen tärkeä muisto pojan ylioppilasjuhlista. Kuopus kirjoitti viime keväänä ylioppilaaksi hyvällä menestyksellä. Hän pääsi suoraan arvosanoilla opiskelemaan yliopistoon ja aloitti siis opinnot syksyllä. Tällä hetkellä hän odottaa kovasti saavansa aivan kohta ensimmäisen oman vuokra-asuntonsa. Niin se elämä vaan etenee meillä kaikilla. Kohta on pesä tyhjä.

Oli kiva järjestää pojalle kaksi kertaa juhlat. Toukokuussa vain lähimmille ihmisille ja elokuussa sitten vähän isommat. Niistä jäi hyvä mieli itselle ja toivottavasti myös muille.

Olipahan siis jotain hyvää viime vuodessakin. Toivottavasti vanhana muistan vuoden 2020 siitä, että silloin kuopus kirjoitti ylioppilaaksi!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (1)
  1. Erikoiset Asiantuntijat
    7.2.2021, 15:58

    Onnea vielä hyvästä opintomenestyksestä sekä ylioppilaalle että äidille! Aina sitä jotakin positiivistakin löytää, kun jaksaa etsiä ja asennoitua. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *