Salaatti maistuu hyvältä

Ostin tänään salaattiainekset ja tein ison vihannessalaatin vain itselleni. Söin sen kahdessa erässä illan aikana. Tämän lisäksi ruisleipää ja jogurttia. Pitää syödä ensin nykyiset ruoat pois ennen kuin alkaa ostaa ihan täysin dieetin mukaan. Ja siis en usko aina ihan täysin tuota 1400 kcal dieettiä pystyväni noudattamaan. Loppuelämä voi minun kohdallani tarkoittaa vielä vaikka 60 vuotta, joten kyllä voin aina välillä syödä ylikin.

Olen muistellut 20 vuoden takaista raskauttani, jolloin noudatin 1600 kcal dieettiä. Tuolloin sain mielestäni syödä ihan tarpeeksi ja motivaationa oli ettei vauvasta tule liian iso syntymään alakautta. Nyt minua motivoi helpompi loppuelämä. Kyllä on helpompaa elämä, jos ei ole vaikeahoitoista diabetesta.

Tänään olin pitkän päivän töissä klo 16 asti. Vapaailta on jäänyt siksi vähän lyhyeksi. Katsoin Virgin Riveria pari jaksoa ja ehkä vielä kuuntelen kirjaa. Nukkumaan voisi mennä kohta. Ihme kyllä tänään ei niin väsytä. Eilen nukahdin sohvalle, kun olin saanut kirjoitettua postauksen. Niin se päivien rasitus ja kuormitus vaan vaihtelee. Joskus saat olla koko ajan liikkeellä, joskus taas sinun osasi on kevyempi. Ja siis kyllä haluankin olla liikkeellä. Olisi kyllä ihan tylsää istua koko työvuoron ajan esim. tietokoneen äärellä. Hui, miten suuri riski onkaan saada aivoinfarkti, kun aina vaan istuu. En suosittele kenellekään.

Taidankin etsiä nyt pienen sinisen askelmittarini käsiini ja sujautan sen taskuuni töissä. Kerron sitten teille paljonko tulee askeleita. Hmm… missähän se mittari mahtaa olla.

Nyt etsimään sitä. Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Ah, Virgin River on täälläkin katsottavana! Ihanan tunteikas ja tunnelmallinen sarja. Vaikea sanoa, onko raastavampaa katsoa lääketieteellisiä vai ihmissuhteiden kriisejä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *