Sateisina päivinä voi…

Lokakuu on saapunut ja sateita on varmasti seuraavan kuukauden aikana luvassa enemmän tai vähemmän. Sateisina päivinä mielellään vetäytyy kotona sohvannurkkaan kuuntelemaan kirjaa tai katselemaan jotain hyvää sarjaa. Sadekelillä ei myöskään huvita välttämättä lähteä ulos kävelemään vaan voi jumpata tai joogata omassa olohuoneessa.

Jos on pakko lähteä johonkin niin sitten vaan saappaat jalkaan ja sateenvarjo mukaan. Nyt kun on tämä koronatilanne taas kiihtymässä niin ei minun oikeastaan tee mieli käydä juurikaan missään muualla kuin töissä ja kaupassa. Tietty aion miehen kanssa vielä käydä treffeillä niin pitkään kuin se sallitaan. Toivottavasti ei tule sitä vaihetta, että joudumme olemaan liian pitkään erossa toisistamme. En kyllä kestä sitä toista kertaa.

Pitää vaan hyväksyä nyt tämä uusi ”normaali ” elämä. Paluuta entiseen ei ole. Karua. Mutta elämä on välillä.

Kommenttikenttään voi laittaa lisää vinkkejä siitä, mitä kaikkea voikaan tehdä sateisilla syyssäillä!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (4)
  1. Älä Sanna välitä tuollaisista Raimon kaltaisista mielensäpahoittajista 🙂 Blogisi on ihanan piristävä <3

  2. Raimo hyttinen
    4.10.2020, 15:32

    Joo, ihmettelen vaan jos pitää blogia, ja kun ei ole oikeastaan mitään järkevää sanottavaa. Miksei voi kirjoittaa vaikka päiväkirjaa?

    1. Ei kaiken aina tarvitse niin järkevää ollakaan. Päiväkirjan kirjoittaminen ei ole yhtä kivaa kuin blogin. Mistä järkevästä haluaisit minun kirjoittavan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *