Sunnuntai-illan ajatuksia

Tänä viikonloppuna kävin Jyväskylässä tapaamassa miesystävääni ja olimme vuorokauden Verso hotellissa. Verso on ihan ydinkeskustassa ja siinä on kaikki ihan vieressä. Hotelli on ihanasti sisustettu. Hygieniatuotteet ovat kotimaista Lumenea ja aamupala on suomalainen. Valion tuotteita oli todella paljon tarjolla. Jos käytte joskus Jyväskylässä niin suosittelen ehdottomasti tätä hotellia. Meidän vuorokautemme aamupaloineen maksoi 109 eur. Tämä oli hyvä tarjous. Yöunetkin maistuivat pehmeässä sängyssä ja tyynypaljoudessa hyvin. Sänky ei kuitenkaan ollut liian pehmeä.

Oli ihanaa viettää aikaa miehen kanssa. Enkä siis ollut lähikontaktissa muiden kuin mieheni kanssa. Junamatkoillakin sain istua rauhassa yksin ilman vieruskaveria. Nyt taas sitten on ikävä miestä. Ja kyllähän me taas kohta nähdään. Sillä aikaa käyn töissä ja teen kaikkea muuta. Tällä hetkellä pohdin lähinnä, että mahdunkohan niihin kireisiin työhousuihini huomenna. Sen jälkeen, kun luovuttiin henkilökohtaisista työvaatteista niin on usein joutunut olemaan kireät housut jalassa. Tämä ärsyttää. Olisi pitänyt olla dieetillä koko viikonloppu, mutta niin kuin viikonlopun postauksista näkyy niin en ollut.

Toi viimeinen kuva ei ole muuten hotellista vaan Jyväskylän Ikeasta. Ikealla on pieni toimipiste siellä Sokoksen 2.krs. Ihailin ruotsalaista sisustustyyliä ennen lähtöäni matkakeskukselle. Mulla on ollut myös kaikenlaisia blogiin liittyviä suunnitelmia mielessä viime aikoina. Tämä blogi on ihan hyvä tällaisenaan. Mutta ehkä voisin pitää myös toisenlaista lifestyle blogia, jossa annettaisiin enemmänkin hyödyllisiä vinkkejä eikä kerrottaisi henkilökohtaisia asioita ollenkaan. Minulla siis voisi olla kaksi ihan eri tyylistä lifestyle blogia. Mitäs sanotte siihen?

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (4)
 1. Hei vaan! Etkö voisi kertoa blogissasi itsestäsi ja ajatuksistasi sekä lisätä siihen myös muuta juttua. Esim. vaate -ja tyylijuttuja sekä myöskin kotoilua.

  Tulisi monipuolisemmaksi tämä blogi. Tietysti kirjoitat, mikä milloinkin tuntuu hyvältä itsestäsi.Niinhän teetkin.
  Tämä oli vain tämmöinen ajatus, kun kyselit ideoita. Ehkä vain yksi blogi olisi kaikista mukavin minusta.

  1. Ehkäpä tosiaan on parasta, että minulla on vain yksi blogi. Mutta siis aion perustaa kotoiluinstagramtilin, kun muutan asumaan yksiöön. Jaan sieltä sitten aina välillä jotakin tännekin!

 2. Onko miesystävälläsikin lapsia vai miksi yövytte aina hotellissa? Tarkoitukseni ei ole ilkeillä, ihmetyttää vaan kun aika harvalla on varaa noin usein viettää hotelliöitä.

  Ja itse tykkään tästä blogista missä kerrot itsestäsi, siksi tätä juuri seuraankin kun en välitä mistään lifestyle blogeista.

  1. Ehkä se tuo tietynlaista jännitystä suhteeseemme. Miehelläni ei ole lapsia. Hyödynnetään aina tarjoukset ja maksetaan puoliksi. Eikä sitten muuten käydä juuri missään.

   Älä huoli! En luovu tästä blogista. Tämä on minun terapiaani. Mutta siis koen, että tarvitsisin lisäksi jotain hieman eri lailla toteutettua, konkreettisempaa. Missä näkyisi kätten jälki.

   Taidan aloittaa sen toisen blogin sitten, kun muutan yksiöön. Ja ehkä siitä tulee pelkästään kotoiluaiheinen instagramtili. Hmm…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *