Tein geenitestin

Kaupallinen yhteistyö: Evogenom Oy

Jokin aika sitten, minuun otettiin yhteyttä Evogenom Oy:n taholta. Minulta tiedusteltiin halukkuutta tehdä heidän markkinoimansa geenitesti ilmaiseksi. Olinkin heti innostunut, koska olen aina ollut kiinnostunut genetiikasta. Ja olen myös katsellut erilaisia markkinoilla olevia geenitestejä mielenkiinnolla.

Sovimme siis, että he lähettävät minulle Sport- geenitestin ja minä otan kotona itseltäni pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan geenitestin ja lähetän sen sitten heille takaisin päin analysoitavaksi. Homma hoitui helposti. Sain testin kotiin postin mukana postiluukusta sisälle pudotettuna. Avasin paketin ja tutustuin sisältöön. Olin 30 min. syömättä, juomatta, harjaamatta hampaita ja syömättä purukumia. Tupakkaa en polta niin siitä ei tarvinnut luopua 30 minuutiksi. Itse näytteenotto oli minulle helppoa, koska olen tottunut ottamaan näytteitä työni puolesta. Mutta siis pakkauksen ohje oli selkeä, joten kuka tahansa osaa tämän näytteen itseltään ottaa. Sitten paketoin näytteen uudestaan ja vein sen postiin. Evogenom Oy maksaa testin takaisinpäin kuljetuksen.

Nyt sitten vaan odottelen jännityksellä testin tuloksia. Vastausten saamiseen menee 4-8 viikkoa. Lupaan kertoa teille sitten saamistani testituloksista. Odotan saavani tuloksista arvokasta tietoa itselleni omasta terveydestäni ja siitä millainen ruokavalio ja liikunta minulle sopii. Ehkäpä tämä testi auttaa minua myös painonhallinnan haasteissa.

Jos sinäkin kiinnostuit tekemään tämän saman Sport-geenitestin niin nyt voit tilata sen verkkokaupasta hintaan 190 eur ( norm. 295 eur ) koodilla SANNASPORT . Tarjous on voimassa 25.-31.1.2021 ajan.

Hyvää viikon alkua!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (1)
  1. 10 mielenkiintoista asiaa geeneistäni – Sanna Sinikka | Lily
    24.3.2021, 22:50

    […] maanantaina Sport-geenitestin tulokset. Olen nyt jonkin verran niitä lueskellut ja haluankin jakaa sinulle jotain saamistani […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *