Tiedätkö, miltä tuntuu astua pikkulegon päälle?

Tänään on haettu varastosta kaksi isoa laatikollista pikku legoja. Ihan muistui menneet mieleen, kun legot ovat levitettyinä lattialla ja yritin päästä liikkumaan niin etten astu niiden päälle. Ja tarttuihan yksi pala tietysti jalkapohjaani kiinni. Nyt ei kuitenkaan sattunut niin kuin joskus. Kyllä muistan monet kirosanat joskus suustani päästäneeni, kun olen astunut terävän pikkulegon päälle. Voi niitä aikoja.

Tiedättekö te lukijat, onko olemassa ostajia, jotka ostaisivat tuosta noin vaan isoja laatikollisia sekalaisia legoja? Pojilla oli aina niin luovat leikit, että kaikenlaiset erilaiset legosarjat ovat menneet aivan sekaisin. Ja siis saahan noista tehtyä vaikka mitä. Lapsethan kehittelevät kyllä helposti itselleen vaikka minkälaisia luovia rakennelmia näistä määristä legoja. Ja paljonko teidän mielestänne käytetyistä legoista voisi pyytää hintaa? Legot ovat iältään 8-20 v sitten uutena hankittuja.

Tämä päivä mennyt ihan tässä kotosalla. Tai kävinhän minä kaupassa aamupäivällä. Lämmintä on ollut. Ja iltaa kohti väsyttää. Toivottavasti kohta sataisi.

Hyvää illanjatkoa ja nähdään taas!

-Sanna-

koti lapset kirppisloydot ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Olipa ikävä kommentti tuo yksi! Legot ovat kaupassa todella kalliita. Itse ehkä kasaisin vain sen kummempia lajittelematta sopivan kokoisiin pusseihin ja veisin kirpparille myyntiin. Hinnasta en osaa sanoa, ehkä muutama euro pussille, legojen määrästä riippuen…

    1. Tarkoitukseni oli siis kommentoida aiempaa legopäivitystä 🙂

  2. Ei tietenkään voi ilmaiseksi antaa. Blogistillahan on rahapula ja velkaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *