Torstain ajatuksia

Aamulla olisi nukuttanut pidempään kuin oli mahdollista nukkua. Toimeliaat vapaapäivät yleensä vaativat myös veronsa. Ja se näkyy juuri siinä, että tekee mieli nukkua seuraavana päivänä pitempään. Siksi tykkään mennä vapaalta iltavuoroon, vaikka se ei välttämättä olisikaan se terveellisin vaihtoehto. Varsinkin, kun sitten kuitenkin haluaa jäädä aamuvuorosta vapaalle.

Nykyään melkein lähes poikkeuksetta iltavuorot ovat useasti ihan liian kuormittavia. Paljon kuormittavampia kuin leppoisammat aamuvuorot. Aina, kun menet osastolle hieman ennen työajan alkua, on sinulla jo tiedossasi monta asiaa, mitkä sinun pitää hoitaa illan aikana. Tuntuu, että iltavuorot ovat aina lähes yhtäjaksoista suorittamista tehtävästä toiseen. Ainakin minun kohdallani on näin. En tiedä muusta.

Eniten ärsyttää, että jossain katsotaan, että teillä on siellä liikaa hoitajia, me haluamme yhden itsellemme. Ja sairaslomiin ei tietenkään ole tekijöitä. Ei auta kuin jaksaa suorittaa illasta toiseen. Ja siis eniten tästä tietysti kärsivät potilaat, jotka jäävät ihan liian vähälle huomiolle. Psykogeriatrisella osastolla ajan antaminen potilaalle olisi erittäin tärkeää. Se on juuri sitä, mitä meidän potilaat tarvitsevat.

Anteeksi nyt, kun kirjoitin työstä, vaikka ei pitäisi, mutta joskus vain tuntuu siltä, että pitää kirjoittaa!

Ja kaikesta tästä huolimatta tykkään siltikin nukkua vapaitten jälkeen aamulla pidempään!

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (3)
  1. Ei tuo mielestäni ollut valittamista. Päinvastoin mukava oli lukea työkuulumisia! Kiva kun kirjoitit niistä.

    1. Ei todellakaan ollut valittamista. Jotkut täällä kommentoivat, vaikka eivät edes ole ymmärtäneet lukemaansa. En minä tarvitse lomaa, jos kerran pystyn suorittamaan kaiken kuormitettunakin. Kyse siitä, että tuo hoitajien liikakuormitus ei ole ihanteellista potilaiden psykiatrisen hoitoa.

  2. Aika paljon keskityt valittamiseen. Ota lomaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *