Torstain hyvinvointiajatuksia

Tänään kävin lääkärin vastaanotolla. Olin varannut ajan jo ajat sitten. Ja tosiaan uskalsin ottaa ensimmäisen tarjotun ajan vastaan, koska tiesin tuolloin olevani lomalla tässä kohtaa. Lääkärissä käymisen syy oli sen verran henkilökohtainen asia, että en täällä blogissa avaa sitä asiaa teille yhtään tarkemmin kuin että se oli kontrolliaika. Ja että sain tehtäväkseni miettiä yhtä tärkeää asiaa, jolla voi olla suuri vaikutus elämässäni joko huonompaan tai parempaan suuntaan. Tämän lisäksi sain lähetteen kontrollilabroihin ja ekg:hen. Näytteenottoajan sain tänään varattua netissä ja otin kesäkuulle ekan sopivan vapaan ajan. Näin niitä asioita sitten laitetaan kuntoon.

Vointini on ollut ihan hyvä näin lomaillessa. Olen rentoutunut. Kaksi viikkoa poissa töistä on tehnyt minulle hyvää. Ja vielä on jäljellä muutama päivä aikaa olla rennosti.

Olen syönyt ehkä vähän aiempaa kevyemmin ja jumpannutkin lähes joka päivä. Vasen jalka on vain hieman välillä vihoitellut. Kyllä se taas vahvistuu jumpatessa ja kun syö tarpeeksi proteiinia.

Tällä hetkellä olo on hieman herkistynyt. Pientä apeutta ja masista ilmassa. Mutta kun nyt laskeskelin niin siihen on ihan luonnollinen syy. Menkat alkavat ehkä jo tänään tai huomenna. Saa nekin onneksi potea ihan rauhassa kotona sarjoja katsellen. Ja tietty jos aurinko paistaa loppuloman aikana niin aion olla auringossa. Sitä vähän jo kaipaa, kun on ollut niin kovin harmaata ja sateista pitkään.

Hyvää illanjatkoa!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

hyvinvointi mieli terveys hyva-olo
Kommentit (1)
  1. Itse olen myös pyrkinyt kotiini Helsingissä hankkimaan kestäviä huonekaluja. Minulla taitaa olla muutama tuoli 1970-luvulta ja pöytä 1990-luvulta. Ystäväni myös kannattaa pitkäikäisten huonekalujen hankkimista. Hän on viehättynyt italialaisista huonekaluista ja hänellä on niitä useampi. Kestävät kuulemma hyvin ja näyttävät hienoilta. https://www.bendo.fi/tuotteet/huonekalut.html

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *