Turvallista vappua!

Taas ollaan päästy niin pitkälle keväässä, että on vappuaatto. Huhtikuu päättyy ja toukokuu alkaa. Tänä vuonna on aika kylmä sää ja luntakin saattaa vielä sataa. Ja muutenkin meitä ihmisiä on kehoitettu olemaan juhlimatta isoissa porukoissa. Ja kaikki tarpeeksi järkevät ihmiset tietty välttävätkin isoja väkijoukkoja.

Minulla vappu kuluu ihan täällä kotona ja töissäkin käyn. En joutunut jäämään saikulle, vaikka lonkkani onkin vihoitellut. Ja vappumielikin on ihan hyvä. Minulla on onneksi asiat suhteellisen hyvässä kunnossa. Olen saanut elää normaalia ikätasoista elämää ja siis olen oikeastaan ikätovereita edellä siinä, että minulla on jo tyhjä pesä ja ihan oma elämä. Minulla on ihan hyvä olla itseni kanssa ja tulen hyvin toimeen suurimman osan ihmisistä kanssa. Kaikki minut tuntevat kyllä tietävät, miten ystävällinen ja positiivinen ihminen olen.

Mutta siis viettäkää oikein ihanaa, leppoisaa ja turvallista vappua vaikka ihan yksin tai perheenne kanssa!

Nähdään!

-Sanna-

 

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (2)
  1. Hei Sanna! Tuokin on ihan jokaisen oma käsitys siitä, mikä on jokaiselle itselleen omaa normaalia ikätasoista elämää. Kaikki eivät laita omaa elämää ja tyhjää pesää kaikkein parhaimmaksi elämäkseen.
    Kaiketi ymmärrät, mitä tarkoitan?

    1. En ole tässä väittänytkään, että minun elämäni olisi yhtään parempaa kuin kenenkään muunkaan. Tosin huomattavasti vapaampaa kuin esim. ruuhkavuosia elävän saman ikäisen. Tuo oli vain toteamus siitä, että olen elänyt ikätasoisesti. Saavuttanut tietyt asiat elämässä.

      Hyvää vappua sinulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *