Työviikko, joka ei lopu koskaan…

Olisipa minullakin jo alkanut viikonloppu. Ihan liian pitkä on tämäkin viikko ollut. Täydet tunnit jo tehtynä ja vielä pitää vaan 6 h päivä tehdä. Ärsyttävää.

Kukaan muu ei oikeastaan edes suostuisi tekemään näin. Olisi kamala valitus asiasta. Jep, minun listani ei kelpaisi monellekaan. Olisi huutoa asiasta. Mutta minulla on nyt näin ja ihan siksi koska olen niin laittanut. Mutta jokainen voi miettiä hetken, että olenko minä todella halunnut laittaa näin vai mistä tässä on kyse. Mietipä omalle kohdallesi. Et jaksaisi sinäkään tänään mitään kovin ihmeellistä tehdä.

Huomenna on onneksi kuitenkin treffit. On edes jotain kivaa tiedossa. En nyt siivonnut täällä, mutta eipä täällä kyllä sotkuista ole, kun en juuri ole kotona edes ollutkaan. Ja kyllähän sitä pienessä sotkussakin jaksaa rakastaa ihan hyvin. Se on pääasia.

Rakkauden voimalla jaksaa vielä yhden päivän. Oletko sinä kokenut sen?

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (2)
 1. On vanha sanonta ”Niin makaa kuin petaa”. Sen päälle ei paljoa kannattaisi valittaa. Annat lukijan ymmärtää, että jotenkin olisit ollut vähän niin kuin pakotettu tekemään näin? Vai tajusinko väärin? Työtoverisi saattavat kyllä hämmästyä tästä marttyyripostauksesta. Olet nimittäin jo aika monessa postauksessa kertonut, että itse sen suunnittelit.
  Seuraava lista sitten paremmin, eikö?

 2. Mikä on saanut sinut laittamaan itsellesi noin hurjan listan? Oletko halunnut miellyttää työkavereitasi
  oman terveytesi kustannuksella?
  Ei nyt sovi olla marttyyri tuossa asiassa, kun on itse työvuoronsa merkannut, vai mitä?

  No onhan vain enää 6h työpäivä ja pääset viettämään treffejä. Muistakaa kuitenkin käydä myös ulkosalla edes hiukan, vaikka onkin kuuma. Etsitte kivan varjoisan poukaman jostain veden ääreltä.

  Mukavia hetkiä rakkauden parissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *