Uudenvuodenpäivän odotuksia tulevalle vuodelle

Vuoden ensimmäisessä postauksessa kerron teille, millaisia odotuksia minulla on tälle uudelle vuodelle 2021. Tänä vuonna elämäni tulee muuttumaan ainakin sen suhteen, että alan asua ihan yksin ensimmäistä kertaa elämässäni. Ajatelkaas, olen 43- vuotias enkä ole asunut koskaan yksin. En laske puolta vuotta soluasunnossa yksinasumiseksi. Odotan tätä vaihetta jo kovasti. Se on minulle jotain uutta ja outoa. Pääsen luomaan itselleni aivan omanlaiseni elämäntyylin.

Odotan menojeni pienenevän tänä vuonna. Sekä asumis-että ruokakulut tulevat puolittumaan. Sen sijaan en odota tienaavani tänä vuonna yhtään sen enempää kuin viime vuonnakaan. Mutta siis pienempien menojen vuoksi minulla alkaa olla enemmän rahaa käytössäni. Ja hyvä näin.

Odotan lähiaikoina saavani koronarokotteen. Ja odotan myös kovasti, että elämä alkaa hiljalleen normalisoitua tämän vuoden aikana. Se on parasta meille kaikille ja etenkin Suomen taloudelle.

Odotan myös saavani itseni tänä vuonna parempaan vointiin. Tarkoitan tällä sitä, että odotan minulta putoavan painoa ja että kuntoni kohoaa. Odotan, että kevyempi elämä tuntuu hyvältä. Mieleltäni odotan pysyväni yhtä tasaisen rauhallisena kuin aina ennenkin.

Blogin odotan saavan lisää lukijoita. Odotan blogin tuovan minulle päivittäin hyvää mieltä ja oloa. Haluan pitää sen tällaisena kuin se on. Odotan muidenkin saavan siitä iloa ja hyötyä itselleen.

Tässä minun odotuksiani tulevalle vuodelle! Mitäs sinä odotat tulevalta vuodelta?

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (2)
  1. Toivoisin, että voisimme loppuvuonna lukea, että olet oikeasti saanut talouttasi parempaan suuntaan. Pelkään, että alat käyttämään kuitenkin rahaa entistä enemmän, kun asumiskulut putoavat ja rahaa on enemmän käytössä. Ja lopputulos on vieläkin katastrofaalisempi. Toivon, että olisin väärässä ja taloudellinen tilanteesi aidosti paranisi.

    1. No, se jää nähtäväksi miten tämä vuosi tulee menemään. Ei rahaa ole kyllä mahdollista käyttää yhtään enempää kuin sitä on, vaikka olisikin pienemmät menot. Ja elämästähän ei koskaan tiedä, että mitä tapahtuu kenellekin niin kauheasti en täällä viitsi retostella rahoillani. Mutta siis, jos minulla näyttää olevan tänä vuonna enemmän rahaa niin se ei johdu paremmista tuloista vaan pienemmistä menoista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *