Vähitellen taas terveempää elämää

Joulunpyhät on nyt vietetty ja seuraavan kerran on pyhiä vasta huhtikuussa pääsiäisenä. Tässä on siis reilu kolme kuukautta aikaa viettää taas terveellisempää elämää. Itse aion syödä vähemmän sokeria, rasvaa ja suolaa. Aika hyvin jo näiden välttäminen auttaa pääsemään parempaan vointiin.

Olen myös saanut pidettyä kiinni joka toisen päivän jumpasta. Tänäänkin tein hiit-treenin, josta tulikin sitten oikein kunnon jälkihiet. Niin hyvä se oli. Eikä edes kovin vaativa treeni ollut. Kävelyä alan jälleen lisätä. Lomalla aion käydä kävelylenkillä joka päivä.

Loma on tosiaan jo lähellä. Kuusi päivää töitä ja sitten se alkaa. Ollaan miehen kanssa paljon yhdessä. Ensin hän tulee tänne ja sitten minä menen sinne. Yhdessä voimme ulkoilla ja katsella telkkua. Aika kuluu ihanasti yhdessä ollen.

Tänään muuten kävin kampaajalla. Ihan vaan tuossa lähimmässä kampaamossa Prismassa. Varasin netissä ajan ja helposti löytyi itselle sopiva aika. Kampaamolla hyvät aukioloajat ja paljon tekijöitä. Ihme, kun en ollut aiemmin käynyt siellä. Sain mielestäni ihan hyvää palvelua ja lopputuloksena siistit hiukset. Hiuksistani leikattiin n. 5 cm pois ja latvaa kevennettiin. Hiukset tuntuvat nyt kevyemmiltä ja selkeämmiltä. Hyvä näin. Sain leimakortin, johon saa leiman joka käynnistä. Yhdeksän käynnin jälkeen saa ilmaisen muotoiluleikkauksen. Perheen äidille hyvä motivaatio käyttää ensin mies ja lapset hiustenleikkuussa ja sitten saa kaupanpäälle itselleen muotoiluleikkauksen. Jossain vaiheessa olisin tästä hyötynyt, kun käytin poikia parturissa. Ehkä nytkin, jos alan käydä kerran kuussa tasaamassa hiuksia niin yhdeksän kuukauden päästä voi sitten taas siistiä paremmin ilmaiseksi.

Muuten ei tässä ihmeitä ole tänään. Odotan menkkojen alkamista. Pitäisi jo alkaa. Tulisivat nyt sitten, jos ovat tullakseen. Saisivat nimittäin loppua ennen seuraavia treffejä. Ne ovat ihan kohta enkä halua, että ne ovat juuri silloin.

Taidan tästä nyt vähitellen lopetella ja menen sänkyyn pötköttelemään. Kuuntelen vaikka kirjaa ja laitan silmät kiinni. Se tekee hyvää.

Hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Myös täältä ääni Prisman kampaamolle. On edullinen, helppo varata, pitkät aukioloajat ja aina saanut kivan tukan.Ja toki saa s-bonuksetkin.

    Tuota en ehkä ihan ymmärrä, että kerran kuussa kävisit? Sinullahan on pitkät hiukset, tasaus varmaan riittää 3-4 kertaa vuodessa? Ainakin itsellä riittää hyvin. Käsittääkseni koitat edelleen saada velkoja kuriin, niin tuntuisi tyhmältä kerätä leimoja nopealla tahdilla vain siksi että saa kymmenennen leikkauksen ilmaiseksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *