Vielä on lomaa jäljellä

Puolet lomasta on nyt vietetty. Aikaa on ollut itselle ja kahdet treffitkin jo ollut. Tällä viikolla huomasin oikein, että miten paljon minulla onkaan aikaa. Yritän käyttää aikaani jotenkin niin, että osittain ajankäytössä on paljon järkeä ja osittain ei. Ei kaiken todellakaan aina tarvitse olla järkevää. Ei se ole oikein elämää, jos kaikki elämänvalinnat ovat aina järkeviä ja perusteltuja. Elämä on juuri sitä, että valintoja tehdään  tunnepohjalta ainakin ihmissuhteissa.

Itse olen elänyt pitkälti sen mukaan, että minusta on vain tuntunut siltä. Toki aina välillä olen tehnyt ihan järkeviäkin ratkaisuja. Mutta siis tunnen ihan eläneeni elämääni aina kuitenkin eteenpäin tavalla tai toisella eli siis joko tunteella tai järjellä.

Nyt istuskelen taas kotona yksin sohvalla kirjoittamassa tätä postausta. Ei yksinolossa ole mitään vikaa. Se on ihan kivaa elämää sekin. Mutta on toki kivaa välillä nähdä muitakin ihmisiä. Aika pitkiä olisivat päivät, jos aina kotona olisin.

Ensi viikko on siis vielä lomaa. Viikolla ajattelin siivota pienissä erissä tätä asuntoa niin, että koko asunto tulisi käytyä läpi. Minulla on hyvää aikaa siivota ja järjestellä. Ja pääsenpähän sitten taas pitkän aikaa helpommalla siivouksessa. Viikonloppuna on jälleen treffit. Tällä kertaa minun luonani. Teen jotain hyvää ruokaa sitten meille. Alan katsella sopivaa reseptiä.

Lisäksi jatkan päivittäistä kuntoiluani eli 8000 askelta ja lyhyitä helppoja jumppia/joogia. Tänäänkin tein pakarajumpan, lantiota avaavan joogan ja mindfullnesharjoituksen. Tuntuvat kyllä aina niin hyvältä kropassa.

Nyt hieman jo väsyttää ja taidankin mennä kohta nukkumaan!

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

 

Kommentit (1)
  1. Ihanalta kuulostaa! Olen niin monessa asiassa samaa mieltä kanssasi, loppupeleissä harvapa muistelee vanhana kuinka järkevästi tuli elettyä ja kuinka koti oli aina siisti. Toki niin, että ei joudu taloudellisiin vaikeuksiin. Enemmän ne on ne tunnepuolen asiat ja elämykset, joita ainakin itse haluan elämääni roppakaupalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *