Viikonloppu tulee

Viikonloppu on alkamassa, mutta minulla ei ihan vielä ala vapaat. Hetken vielä jatkan uurastusta. On tullut ihan liikaa seurattua tuota maailmantilannetta. Se ahdistaa ja herättää pohdintaa, että mihin tässä nyt ollaan menossa. Toivottavasti tilanne ratkeaa nopeasti ja kaikki on taas kohta hyvin tai ainakin suunnilleen. En toivo yhtään, että tuo tilanne laajenee tuosta yhtään enempää. Haluan nyt vain ihan rauhassa kasvattaa tietopankkiani ja lukea niitä hoitotieteellisiä artikkeleita.

Elämä etenee päivä kerrallaan eteenpäin. Joka päivä yritän tehdä jotain, mikä edistää omaa tulevaisuuttani. Siitä saan voimaa ja onnistumisen tunnetta. Näillä mennään eteenpäin.

Olen kyllä iloinen siitä, että minulla on kohta kolme päivää vapaata. Treffitkin tiedossa. Toivottavasti en juuri nyt sairastu koronaan. Vaikka sekin tuntuu pieneltä asialta tuohon sotatilanteeseen verrattuna. Niin ne asioiden suhteutukset vain muuttuvat, kun aina tulee jotain uutta ja pahempaa.

Hyvää viikonloppua ja nähdään taas!

-Sanna-

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Annastiina163
    25.2.2022, 21:35

    Samaa mietin murheiden kanssa. Murheita in yleensä aina, joskus pieniä ja joskus suuria. Tsemppiä meille kaikille tähän hulluun tilanteeseen

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *