hiukan mess

Jotenkin sitä kattoo juuri nyt kaikkea niin eri perspektiivistä kuin silloin ennen lähtöä.

Että se syy miksi lähdin, oli ehkä eri silloin ja luultavasti vain se, että my head was a mess.

Toki kyse on siitä läpi käydystä muutoksestakin näiden parin kuukauden aikana. Asiat ovat muuttuneet, minä olen muuttunut. Niin kuin aina.

Musta on jotenkin ihan äärimmäisen lohdullista sanoittaa tätä itelleni. Viimeiset kuukaudet oon vaan tuntenut epämääräistä sekavuutta ja nyt viimein ymmärrän miksi.

Mun elämä on ollut vailla tarkoitusta.

Mun elämä on menettänyt sen tarkoituksen.

Tähän asti mun elämän intohimo on löytynyt matkustamisesta, vaikka se onkin elänyt aina omaa elämäänsä vähän taka-alalla. Nyt kun musta tuntuu, että tavoitteet sen suhteen on ikään kuin valahtaneet pois, tunnen kai jonkinlaista tyhjyyttä. 

Jotenkin sitä pyöritään taas niin elämän perustavanlaatuisten asioiden ympärillä. Asioiden kuten elämän tarkoitus ja merkitys, mikä on tärkeää, tärkeintä. Musta tuntuu, että juuri nyt mun elämästä puuttuu se jokin punainen lanka, joka johtaa huomiseen, sillä se lanka ei ole se, mitä huomenna nään. Itse se että nään, saa mut kohtaamaan vaan oman merkityksettömyyteni

yhä uudestaan.

(Ei siis siten, että tämä nyt tarkoittaisi sitä, että  nyt lopetan  matkustamisen kokonaan.)

Se ei kai oo vaan sitä tärkeintä.

Enää.

Nyt.

Mutta.

Mulla alkaa kyllä olla fiilis, että se uusi tarkoituskin on viimein hahmottumassa.

Uusi suunta.

Uusi vaihe.

Bali, olit mulle hyvä. Huomenna jatketaan matkaa.

Instagram

Blogit.fi

hyvinvointi mieli
Kommentit (3)
  1. Ihminen tarvitsee sen henkisen tarkoituksen olemassa ololleen jonkin jota kohti pyrkii ja vahvistaa. Muuten sitä vaan ajelehtii laidasta laitaan mihin tuuli kuljettaa, joka paikassa tunne että jotain puuttuu. Hyvä kysymys on se, mikä on kunkin kutsumus ja henkinen tarkoitu? Jossain tuolla on oma vastaukseni, lähellä mutten vielä ole tavoittanut.

    1. simplyannika
      12.3.2023, 14:25

      Totta! Ja sekin, että se tarkoitus voi muuttua, kun itse muuttuu ja kasvaa. Luulen, että mulle tällä kulkemisella on ollu merkitys oman itsetutkiskelun kautta ja kun se tarkoitus on vähän kuin täytetty, on ehkä aika jonkin uuden.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *