Kesäsuunnitelmia

20160526_193841 (2).jpg

Eilen äidin kanssa puhelimessa puhuessa tajusin sen: tasan kahden viikon päästä en ole enää Zagrebissa. Neljän viikon päästä samaan aikaan istuskelen todennäköisesti saunajäähyllä jossain päin Helsinkiä. Ensi viikolla olen tehnyt viimeiset hommat yliopistolla ja aloitan kesäloman. Aika kuluu todella nopeasti kun sitä ei ole enää paljoa jäljellä ja samalla kesälomaan kertyy enemmän ja enemmän suunnitelmia.

Zagreb

Zagrebissa aion vielä juhlia synttäreitäni tämän viikon lopulla pariinkin otteeseen sekä paikallisten että Suomesta käymään tulevien kavereiden kanssa. Ensi viikon viikonloppuna – viimeisenä viikonloppunani täällä! – menemme vaihtarikaverini kanssa keskiaikaisessa linnoituksessa järjestettyihin bileisiin. Mikä lopetus lukukaudelle! Siinä välissä aion hyödyntää paikallista crossfit-salia ja lenkkimaastoja mahdollisimman tehokkaasti, kunhan toivun tämänhetkisestä pienestä nuhasta.

Pula

Vajaan kahden viikon päästä ”muutan” Istrian niemimaalle Pulaan, josta olen vuokrannut asunnon loppuajakseni Kroatiassa. Suunnitelmissa on ennen kaikkea viettää rentoa rantaelämää, mutta myös tehdä retkiä lähialueen pikkukaupunkeihin ja luontokohteisiin. Tarkoitukseni on käydä ainakin SUP-lautailemassa ja mahdollisesti purjelautailemassa, jos budjetti vain antaa myöten. Trail Running Croatia -sivustolta löysin vinkin Kamenjak-niemellä olevasta ulkoilualueesta, jonne on ehdottomasti päästävä lenkkeilemään.

Helsinki

3.7. yöllä laskeudun Suomen maaperälle. Tarkoitukseni on jatkaa siitä Joensuuhun parin päivän hengähdystauon jälkeen, mutta aion palata Helsinkiin hieman myöhemmin kesällä ainakin purjehduksen merkeissä. Suunnitelmat sen suhteen ovat vielä auki, mutta on paljon mahdollista, että erittäin jännää on luvassa!

Joensuu

Joensuussa tiedossa on ainakin vielä yhdet myöhästyneet synttärijuhlat, mitä suurimmalla todennäköisyydellä Ilosaarirock, paluu omalle salille ja paljon polkujuoksutreeniä syksyn kisoja varten. 12.8. pakkaamme auton kohti Pyhää ja Tunturimaratonia, 1.10. taas vuorossa on Vaarojen maraton, jota varten aion käydä treenailemassa myös itse kisapaikalla Kolilla. Näiden lisäksi aion saunoa, syödä mustikoita, katsoa Game of Thronesin uuden kauden putkeen, tavata kaikkia ihania ihmisiä, uida järvessä ja istua valoisia iltoja ulkona itikoista huolimatta.

Tästä taitaa tulla aika hyvä kesä.

20160527_154635 (2).jpg

20160528_170426(1).jpg

 

Kommentit (4)
  1. Ooh sun loppuaika Kroatiassa kuulostaa niin ihanalta – ja varmasti palaaminen ei kirpase niin paljon kun täälläkin sua ilmeisesti odottaa vaikka ja mitä! Nauti viimeisistä viikoista ja nuhankin puolesta paranemisia. 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Joo samaan aikaan on fiilis nytkö täältä jo pitää lähteä ja toisaalta odotan jo innolla kotiinpaluuta.

  2. Anumaaria78
    7.6.2016, 18:51

    Sun kesä kuulostaa täydelliseltä! Ja hei, vähänkö menny tää sun vaihto nopeeta! Justhan sä lähdit…

    1. No sanopa muuta! Aina kun oon blogeissa seurannut toisten ihmisen pidempiä ulkomaanmatkoja sun muita vastaavia, kotiinpaluu postauksia lukiessa oon ajattellut kanssa: ”Justhan se lähti.” Ja oon kuvitellut, että sitten kun itse on reissussa, niin se ei tunnu samalta; vaan kyllä muuten todellakin tuntuu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *