Mahdoton vai mahdollisuus?

If-your-dreams-dont-scare-you-they-are-too-small.jpg

Kuva.

Jos jotakin Kroatian-vaihtoni aikana opin, niin sen, että aika harva asia on oikeasti mahdotonta. Olen lukemattomia kertoja elämässäni jättänyt asioita tekemättä siksi, että olen ajatellut, etten voi tai uskalla. Olen kieltäytynyt edes yrittämästä, koska olen pelännyt epäonnistumista.

Tänään joogaopettajani puhui tunnin lopuksi pelkojen voittamisesta: ”Kun on voittanut pelon, on voittanut myös itsensä.” Pelko ei ole todellista tai ulkopuolelta tuleva luonnonvoima, vaan osa meitä, mielikuvitustamme ja ajatusmaailmaamme. Pelko itsessään ei ole este, vaan se, jos annamme sen vaikuttaa tekoihimme.

Tästedes jos kohtaan asian, joka tuntuu mahdottomalta, mutta jota kuitenkin haluan, en aio ajatella: ”En mä voi”, vaan: ”Tää nyt vaatii vähän enemmän duunia.”

Kun päästää irti pelosta, mahdoton muuttuu tavoitteeksi.

Hyvinvointi Mieli Ajattelin tänään

Festariruokaa

20160719_121721.jpg

20160719_122312.jpg

Useimmissa blogeissa festariviikonlopun aikana näkee ”festival outfit” -postauksia, joissa bloggaaja poseeraa eteerisenä vastavalossa yllään joko valkoinen pitsiunelma tai rock-uskottavat maiharit ja minishortsit. Koska kuluneena viikonloppuna olleen Ilosaarirockin, kuten aika monen muunkin suomalaisen festarin, outfit on kuitenkin todellisuudessa kumpparit, kuoritakki ja fleecehuppari, päätin kirjoittaa olennaisemmista asioista eli ruoasta.

Kaiken reissaamisen jäljiltä tiukahkon rahatilanteen ja festarien yleensä melko mielikuvituksettoman ruokatarjonnan vuoksi päädyimme ystäväni kanssa syömään Ilosaarirockin aikana mahdollisimman paljon omia ruokia. Kahden päivän festarin molempina aamuina alkuiltapäivästä ennen alueelle lähtöä söimme tukevan brunssin ja mukaan pakkasimme piknikeväät. Ruokamme olivat:

Lauantain brunssi

  • Smoothie: luonnonjugurttia, marjoja ja banaania.
  • Espanjalainen perunamunakas, josta loput pakkasimme evääksi.
  • Italialaisia makkaroita, ilmakuivattua kinkkua, manchego-juustoa ja vihanneksia. 
  • Lettuja mm. marjojen, vaahterasiirapin ja suklaatahnan kanssa.
  • Teetä, cavaa ja appelsiinituoremehua.

Lauantain eväät 

  • Em. tortillan jämät.
  • Savulohesta, ranskankermasta, ruohosipulista ja sitruunasta tehty tahna.
  • Välipalarahkoja ja suklaata.

Sunnuntain brunssi 

  • Kaurapuuroa mm. marjojen, banaanin ja suklaatahnan kera.
  • Smoothie kuten lauantaina. 
  • Paistettuja munia ja lauantailta jääneitä leikkeleitä.
  • Mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeella.
  • Teetä, cavaa ja tuoremehua. 

SUNNUNTAIN eväät

  • Kanasalaatti, jossa erilaisia lehtisalaatteja, paahdettua bataattia, avokadoa, grillattua broilerin fileetä, sitruunaöljyä ja parmesania. 
  • Aamulta jäänyttä mustikkapiirakka. 

Lauantaina pärjäsimme koko päivän kotona syötyyn yöpalaan asti näillä eväillä, sunnuntaina haimme vielä yhdet ruuat Pop up Kerubin kojulta. Oli muuten harvinaisen hyvät makkaraperunat itsetehdyllä makaralla ja chilimajoneesilla!

20160719_121858.jpg

20160719_121554.jpg

20160719_121452.jpg

20160719_121346.jpg

 

Kulttuuri Ruoka ja juoma Suosittelen