Rehellisiä kuulumisia

Moi, en ole hetkeen tänne kirjoitellut yrittäjähommien käynnistyttyä ihan toden teolla! Olen satsannut aikani töiden lisäksi firman Instagramin kasvattamiseen ja yhteisöön siellä. Elämä on muuten ollut vähän tauolla, kun futistreenit on peruttu ja tanssittukin on välillä etänä ja välillä pienissä ryhmissä livenä. Suoraan sanoen vähän kyllästyttää koko korona ja kotoilu. Mutta tilastoja ja läheisten tarinoita seuraillessa ei tee mieli toimia suosituksia vastaankaan.

Koti on työpaikka

Toimiston ollessa kotona ja koiranpennun leikkiessä meidän aktiivista assaria, on välillä huisin hankala keskittyä kunnolla mihinkään. Äläkä ymmärrä väärin, rakastan pientä Nemoa, mutta sille lienee syynsä, että pennut opetetaan yksinoloon, eikä oteta mukaan työpaikalle. Kävin alkuvuodesta välillä tekemässä kahvilassa muutamia työtunteja ja sain parissa tunnissa aikaan kolmen kotipäivän verran hommia. Se kertonee jotain. Jos korona alkaa hellittää tiukentuneiden rajoitusten jälkeen, ajattelin aloittaa vakituisesti työt muutamana päivänä viikossa UMA Coworking-tiloissa.

Toisaalta kotoilun mahdollistama puolison kanssa sparrailu on ollut yrittäjän alkutaipaleella kullan arvoista. Olisin varmasti tuntenut oloni paljon yksinäisemmäksi ilman hänen tukeaan ja ehkä saanut epävarmuuttani vielä vähemmän aikaiseksi. Puolensa kaikella. Pitäisi vielä opetella lopettamaan työt ajoissa – pitää kiinni vapaan ja työn rajoista. Mutta se vaatisi alle tehokkaampia päiviä (lue: jossain muualla).

Taloprojekti

Kerroin loppuvuodesta 2020 muuttopuheistamme ja mahdollisesta taloprojektista. Tonttia tai valmista asuntoa ei ole vielä löytynyt, mutta huhtikuun hakua odotamme mielenkiinnolla. Olen keskittynyt taloprojektin suunnittelua enemmän nyt tienaamaan rahaa osoittaakseni pankille lainakelpoisuuteni. Ja se on onneksi tuottanut tulosta. Toki siinä sivussa on tullut selattua Pinterestiä tulevan unelmakodin sisustusratkaisuista unelmoiden. Toivelistamme näet täältä.

Toivottavasti alkuvuosi on kohdellut sua hyvin. Itse ajattelin olla blogin suhteen nyt armollinen itselleni ja kirjoittaa ilman paineita fiiliksen tullen. Ehkä välillä vähän lyhempiäkin tekstejä. Toivottavasti seurailette mukana ja vaihdetaan välillä ajatuksia kommenttienkin puolella!

Noora

hyvinvointi oma-elama tyo
Kommentit (2)
  1. Älä stressaa turhaan, kirjoittelet silloin kuin sinulle sopii! ❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    1. Kiitos <3 Näin teen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *