10 lempihetkeä vuodelta 2018

collage.jpg

Edellisessä postauksessa näytin vuonna 2018 parhaiten Instagramissa menestynyttä kuvaa ja lupasin jakaa omat lempihetkeni tältä vuodelta. Kyllä näihin omiin lempihetkiin tiivistyy se kaikkein tärkein, eli nämä kaikki upeat tyypit, vaikka harvemmin he näkyvät somen puolella. Tulin niin iloiseksi miettiessä kaikkia tämän vuoden hetkiä, että suosittelen kaikkia tekemään saman. Kuvia selatessa tuli monta hauskaa hetkeä mieleen. Nämä tulevat nyt satunnaisessa järjestyksessä, sillä parasta on mahdotonta päättää. 

Viime kesä oli poikkeuksellisen ihana säiden suhteen ja siitä on todella paljon ihania muistoja. Päällimmäisenä mieleen on jäänyt kaikki seikkailut poikaystävän kanssa. Muuttomme Torkkelinmäelle sai meidät paljon spontaaneimmiksi ja sosiaalisemmiksi. Parhaimpia oli päivät, kun lähdimme heti aamusta ulos ovesta eikä koskaan tiennyt mihin päivä tulisi viemään. Mölkkypelejä, Monopoly-turnauksia, biitsipäiviä, minigolfia, puisto piknikkejä ja mökkireissuja. Kyseinen kuva on stadikan kallioilta, joihin tulimme etkoilemaan ennen sunnuntain Sideways-festareita. 

2018-06-10 03.10.00 1.jpg

Kesän ehdottomiin huippuhetkiin kuuluu Nycin reissu, jonka teimme pienellä porukalla juhannuksena ystäväpariskunnan luokse. Varsinkin nyt kun he ovat muuttaneet takaisin Suomeen, on näillä viimeisillä illallisilla kattoterassilla ihan erityinen paikka sydämessä. 

2018-06-25 09.15.08 1.jpg

Veneretket oli myös ihan parhaita tänä kesänä, kuten kuvan hymykin kertoo, varsinkin kun säät oli niin hyviä. Erityisen hyvin on jäänyt mieleen yhden arki-illan extempore reissu NJK:lle, josta silloin kirjoitin blogissa otsikolla Muistankohan tämän? Uskon, että muistan.

2018-07-14 02.21.48 1.jpg

Tämä taitaa olla ensimmäinen kuva uudesta kodistamme, jonka lähetin ystävälleni muuttokaaoksen keskeltä. Istuin ensimmäistä kertaa ikkunalaudalla ja otin kuvan ympärillä vellovasta kaaoksesta. Vieressä oli muutto-olut ja jääkaapissa puoliksi syöty pitsa odottamassa. Olin niin kovin onnellinen, ja toivoin että tunne kantaa pitkälle. Edelleen koen noita fiiliksiä tässä kodissa harva se päivä. 

IMG-20180325-WA0011.jpg

Ja voi että, sain kunnian toimia kaasona ystäväni häissä ja niiden ympäriltä onkin monta vuoden parhaista hetkistä. Tämä allaoleva kuva on morsiamesta ja kaasoista polttareiden kakkospäivänä. Ne järjestettiin toukokuussa ja saimme nauttia koko viikonlopun mielettömistä helteistä. Kuvanottohetkellä olimme juuri askarrelleet omat kukkaseppeleet terassilla auringon paahteessa Aperolit kädessä ja nauttineet ihanaa grilliruokaa. Olimme lähdössä Donnalle ja koko ilta oli vielä edessä. Täällä lisää viikonlopusta!

IMG-20180526-WA0031.jpg

dsc_6915.jpg

dsc07974.jpg

Nämä kuvat ovat myös Nycin reissulta, mutta oli pakko nostaa kyseinen ilta vielä ihan omaksi kohdakseen. Kyseessä oli juhannusaaton Roller Disco teemapukeutumisella. Kuten toisesta kuvasta näkyy, koko reissu oli yhtä naurunremakkaa. 

IMG-20180623-WA0000.jpg

dsc_9641.jpg

Ja tietysti myös THE hääpäivä pääsi lempihetkien joukkoon. Olimme edellisen illan kaasojen ja morsiamen kanssa F6 hotellissa, teimme kauneudenhoitojuttuja, tilasimme ruokaa Woltilla ja joimme skumppaa. Itse hääpäivä sujui täydellisesti! 

h62.jpg

h91.jpg

IMG-20180708-WA0034.jpg

Häiden jälkeisenä päivänä pakkasimme matkalaukut ja lähdimme vielä isolla kaveriporukalla Italiaan viikoksi. Ja tämä oli aivan mieletön viikko. Otimme todella iisisti, nautimme hyvästä ruoasta, pulikoimme altaassa ja pelasimme pingistä. Olen suositellut kaikille, jotka pohtivat pitäisikö häät järjestää Suomessa vai ulkomailla, tällaista ratkaisua. Sillä tavalla saa viettää pidemmän aikaa rakkaiden kanssa, eikä itse hääpäivälle välttämättä aseta niin suuria paineita. Villan vuokraaminen viikoksi on myös melko edullista kun osallistuja on tarpeeksi monta.

IMG-20180711-WA0015.jpg

dsc_9674.jpg

dsc_9397.jpg

dsc_9627.jpg

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä on ystäväni 30-vuotisjuhlat, jotka vietimme isolla tyttöporukalla saaressa. Meillä on sellainen 4 hengen tiivis tyttöporukka, jonka kanssa juhlistimme päivänsankaria vielä yllätyksen muodossa. Kävimme nappaamassa hänet kesken työpäivän ja veimme mökille. Siellä meillä oli saunomista, racletteja, skumppaa ja meidän itsetekemä lautapeli sisäpiirivitseineen Afrikan tähden mukaan. Paikat oli kuitenkin korvattu meille tärkeillä paikoilla ja Arfikan tähden sijaan etsittiin Portviini-pulloa. Tätä oli hurjan hauska tehdä ja tietysti myös pelata. 

collage2.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Ihana postaus! Somen perusteella voisi luulla että olette Sara Ticklen kanssa hyviä ystäviä, mutta hän ei kuitenkaan kuulunut yhteenkään parhaimpaan hetkeesi. Onko hän enemmän työkaveri kuin ystävä?

    1. Mistä sä noin päättelit? Tai siis että ei kuulunut yhteenkään? Koska ei näy kuvissa? Aika moneen mainitsemaani hetkeen Sara liittyi, on meidän kanssa kalliolla tuossa ekassakin kuvassa. Ja aika moni muukin tärkeä tyyppi on jäänyt kuvien ulkopuolelle 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *