11 THINGS & ANSWERS

Sain ihanalta Eveltä jonkin aikaa sitten Liebster-palkinnon, jossa on tarkoitus kertoa 11 satunnaista faktaa itsestään ja vastata hänen esittämiin kysymyksiinsä. 

 1. Kun olen yksin ulkomailla Starbucksissa, valehtelen aina nimeni. En osaa sanoa mistä tämä johtuu, koska pidän nimestäni ja se on ihan kansainvälinen. Minusta on vain jotenkin hauska leikitellä ajatuksella, että kukaan ei tiedä kuka minä oikeasti olen. Jäin kiinni tästä Nycissä kun tulin aamupäivällä hotellille take away-kahvin kanssa ja poikaystäväni kysyi ”miksi sun kahvissa lukee Jennifer?”
 2. Viheltelen jatkuvasti, varsinkin hääräillessäni tai ruokaa laittaessani. Se on ärsyttävää välillä jopa omasta mielestäni. Yksi vakkareista on Super Marion theme song, joka on soinut päässäni jo kaksi vuotta kroonisesti. 
 3. Olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen ja minulta menee keskimäärin puoli sekuntia, että kotiin tullessani saan meikit pestyä, tukan ponnarille ja kotivaatteet päälle. 
 4. Olen pitänyt päiväkirjaa 3-luokalta asti. 
 5. Kun luen kirjaa, joka on käännetty englannista suomenkielelle, käännän sitä tahtomattani jatkuvasti takaisin englanniksi. Tiedän, että olisi helpompi vain lukea se alkuperäiskielellä, mutta jostain syystä en tee sitä. 
 6. Olen katsonut Frendien kaikki tuotantokaudet niin monta kertaa läpi, että osaan aikalailla jokaisen repliikin ulkoa.
 7. Kun olen yksin kotona, teen eväät sänkyyn ja katson ipadilta pomo piilossa. Ja itken. Joka kerta!
 8. Jos joku pyytää minua ottamaan hänestä kuvan puhelimellaan, otan salaa aina extrana yhden selfien, missä näytän mahdollisimman rumalta. 
 9. Innostuin myös joskus tumblr-blogista ”pretty girls making ugly faces” ja lähettelemme välillä tällaisia kahden kuvan minikollaaseja ystävien kesken omassa whatsapp-ryhmässämme. Niistä saa usein todella hyvät naurut.
 10. Vaadin 6-vuotiaana että minut liitetään kirkkoon, vaikka muu perheeni ei siihen kuulunut. Välillä laitoin myös koko perheen rukoilemaan ennen syömistä. Haaveilin että minusta tulee isona tanssiva pappi. 
 11. Rakastan ihmisiä, jotka saavat minut nauramaan. 

Ja sitten Even kysymykset! 

 1. Jos pitäisi valita vain yksi liikuntamuoto/laji, jota pitäisi tehdä koko loppuelämän, mikä se olisi? Varmaankin juoksu, koska se on kaikkein terapeuttisinta. 
 2. Ketä julkisuuden henkilöä muistutat omasta mielestäsi joko ulkonäön tai luonteen perusteella? Eniten olen ainakin kuullut muistuttavani ulkonäöllisesti Hayden Panettiereltä. Luonteesta on vaikea sanoa kenestäkään, koska veikkaan että monilla on tietynlainen imago mitä he pitävät yllä ja se saattaa erota todellisesta luonteesta melko paljon. 
 3. Jos saisit kirjoittaa kirjan, mistä tahansa aiheesta, mikä sen nimi olisi? Hei apua Eve, nyt on liian vaikea! 
 4. Jos saisit lahjoittaa 10 000e mihin tahansa kohteeseen, mihin laittaisit sen? Esimerkiksi uudelle lastensairaalalle. 
 5. Motivoivin treenibiisi tällä hetkellä?  Kyla La Grange – Cut Your Teeth (Kygo Remix)
 6. Voisitko osallistua, johonkin tosi-tv-ohjelmaan, jossa tekemisiäsi seurattaisiin 24/7? En. Enkä kyllä muutenkaan mihinkään tosi-tv-ohjelmaan 😀
 7. Paras elokuva, jonka olet nähnyt? Niitä on niin monta, tosi vaikea valita. Yksi lemppareista on Notebook. 
 8. Suostuisitko alastonkuvauksiin, jos siitä maksettaisiin 5000e puhtaana käteen? Mikäli kyseessä olisi joku hyvä taiteilija. En tosin tekisi sitä rahan takia. 
 9. Onko sinulla liikunnallista esikuvaa tai henkilöä, jota ihailet? Ennen ihailin Jillian Michaelsia, mutta Jenkeissä häneen törmättyäni en enää tiedä 😀 Hän oli todella pelottava. 
 10. Oudoin tapasi? No vaikka se, että käytän talkkia kuivashampoon sijasta.
 11. Mihin jonkun elokuvan paikkaan haluaisit päästä? Saa olla kuvitteellinen tai oikea paikka. Ehdottomasti johonkin piirrettyyn, niinkuin vaikka Monsters Universityyn. 

Tässä olisi tarkoitus haastaa nyt 11 blogia tekemään tämän haasteen, mutta koska niin moni blogi on jo saanut tämän palkinnon, ajattelin vain linkkailla muutaman lemppariblogin tänne. Ehkä joku löytää jotain uutta luettavaa!  1. Kiran Blond Rivets-blogi on varmasti jo monelle tuttu, mutta se on oikeastaan ainoa suomalainen blogi, jota seuraan myös asuinspiraatiota etsiessäni. Kira on varsin valloittava ilmestys myös blogin ulkopuolella ja hän huokuu sellaista superpositiivista energiaa.  2. No tietysti Pinja, koska esimerkiksi tämä postaus. <3 3. Coco Sweet Dreams on sellainen blogi, jonka lukemisesta tulee vain hyvälle tuulelle. Arki on kivaa ja välillä se on kiva että joku myös muistuttaa siitä. Tietysti myös Cocon pettämätön tyylitaju sisistushommissa on mukavaa katseltavaa.  4. Le Love, on pitkäaikainen lemppari, joka ei kamalasti esittelyjä kaipaa. Samalta kirjoittajalta on myös ihanat 5. Le Fashion ja 6. Olsen Anonymous 7. Vaateinspistä etsiessäni tykkään selailla myös TheyAllHateUs-blogia , 8. Ulrikke Lundin blogia ja Pinterestiä.  Melkein kaikki seuraamani blogit ovat todella erilaisia. Kuitenkin yksi asia on sama kaikissa; niiden lukemisesta tulee hyvälle tuulelle. Jos teillä on tiedossa tällaisia hyvänmielen blogeja, niitä saa mielellään linkkailla kommenttiboksiin. 

Kommentit (14)
 1. Hehe, hitsi miten hauskoja faktoja ja vastauksia Elisa! 😀 Kiva kun jaksoit vastailla. Nauroin ääneen monessa kohtaa, mutta erityisen hauskoja oli tuo tanssiva pappi ja starbucks-juttu. Mieheni tekee samaa kun tilaa pizzaa, että keksii aina jonkun eri nimen, en tiedä miksi 😀

  1. Hahahaha ihana että on muitakin hulluja 😀 Kiva kun haastoit!

 2. Mietin kanssa että muistutat Hayden Panettieriä ja sitten vasta huomasin vastauksesi!

  1. Haha hassua! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *