Uusi asunto!

Nyt kun on uusi asunto virallisesti meidän ja vanhakin saatiin myytyä, uskallan jo fiilistellä asiaa täälläkin. Emme oikeastaan olleet edes ostohousut jalassa, mutta olemme selailleet jo pidemmän aikaa meidän alueen asuntomarkkinaa ja silmäilleet isompia asuntoja. Jos totta puhutaan, minulla on ollut vahti päällä jo yli vuoden, jotta saisi käsityksen hintatasosta ja tarjonnasta.

Varsinkin nyt, kun kotona on tullut oltua paljon ja kumpikin on taas tehnyt töitä täältä, on tuntunut että tilaa voisi olla enemmän. Ehkä jopa pieni tila, johon vetäytyä töiden tekoon. Siispä kun viereisestä talosta tuli ylimmän kerroksen kaksio vielä nykyisiäkin paremmilla näkymillä, emme voineet muuta kuin mennä katsomaan. Siinä oli myös reippaasti enemmän neliöitä, joten saisimme haaveilemamme tilavan vaatehuoneen ja erilliselle työpisteellekin olisi hyvin tilaa.

Lopulta ostopäätös syntyi hyvinkin äkkiä ja löimme myyjän kanssa kättä päälle rappukäytävässä heti näytön jälkeen. Pieni paniikki siinä ehti tulla, kun eletään tällaisia aikoja, että miten saamme oman asunnon varmasti myytyä. Onneksemme se kävi helpommin kuin kuvittelimmekaan ja lopulta siitä oli useampi ihminen tarjoamassa, vaikka emme edes ennättäneet laittaa sitä koskaan julkiseen myyntiin. Taas yksi syy lisää olla kiitollinen teistä lukijoista.

Seuraavaksi olisikin sitten vuorossa kunnon remontti. Tällä kertaa aiomme vaihtaa lattiat, purkaa keittiön ja olkkarin välisen seinän, laajentaa vaatekomeroa, tehdä uuden keittiön ja kylppärin ja maalata kaikki pinnat.  Koska luovumme tästä nykyisestä asunnosta jo kesäkuun lopussa, muutamme hetkeksi aikaa vuokralle. Veikkaan että remontissa menee ainakin 2-3 kuukautta, voi mennä enemmänkin.

Viimeksi meillä oli hyvinkin selkeä visio remontista ja siitä, miltä valmis koti näyttäisi. Nyt tuntuu että ei ole vielä mitään käsitystä siitä, minkälaisen lopputuloksen haluamme. Pitänee alkaa selailla Pinterestiä oikein tosissaan.

En malta odottaa, että pääsen näyttämään kuvia uudesta asunnosta! Siitä tulee varmasti aivan ihana.

Kommentit (3)
  1. Remppapäiväkirja olis super! <33

  2. Toivon paljon postauksia myös remontin etenemisestä. Before-afterit on parhautta! 🙂 Ja onnea uudesta kodista!

    1. Jee, varmasti on tulossa! Oon miettinyt yhtenä vaihtoehtona myös sellaista remppapäiväkirjaa videoiden muodossa, kun niissä pääsee jotenkin paremmin vielä näkemään. Mutta katsotaan! Before & aftereita aivan varmasti tulossa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *