Häähommia!!!

Voi jestas, minkälaista vuoristorataa tämä häiden järjestäminen onkaan. Olin alusta lähtien sitä mieltä, että meidän juhla olisi todella pienen piirin intiimi tilaisuus, jonka orkesteroimisesta kukaan ei stressaisi ainuttakaan päivää. Ajattelin, että kunhan tärkeät tyypit saa paikalle ja jonkinlaisen tilan varattua, ollaan jo melkein valmiita. Sen takia oli mielestäni hyvä idea bookata hääpäivä tällä tavalla ex tempore alle kahden kuukauden päähän. Se ei ole vielä 100 % varmistunut, mutta pakko tässä on jo tehdä yhtä sun toista.

Sillä onhan tässä melko paljon asioita, jotka yksinkertaisesti täytyy päättää. Vaikka niihin ei olisi edes kovin suurta näkemystä. Samalla tämä on tosi kivaa ja innostavaa. Koska olen tällainen levoton sielu joka haluaa yleensä kaiken nyt ja heti, sopii tämä nopea aikataulu varsin hyvin minulle. Pienoista stressiä kuitenkin aiheutuu esimerkiksi puvusta, joka pitäisi löytyä aikalailla sopivan kokoisena valmiina liikkeestä. Siihen minulla ei ole oikein muuta näkemystä, kuin etten haluaisi sen olevan niin perinteinen.

Onneksi apuna on paljon ystäviä, jotka ovat jo nyt osoittautuneet todella tärkeiksi tässä kaikessa. Ja sehän tässä päivässä lopulta on tärkeintä: saada kerrankin kaikki rakkaat samaan tilaan ja vielä jonkun näin ihanan jutun tiimoilta. Kaikki muut jutut on lopulta vaan kivaa bonusta. Mutta ihan käsittämätöntä että NYT SE TAPAHTUU!

Rakastan häiden suunnittelua ajatuksen tasolla, mutta siinä vaiheessa kun pitäisi oikeasti tehdä konkreettisia asioita niiden totetuttamiseksi, menetän mielenkiinnon. Tai varsinkin siinä vaiheessa, kun pitäisi päättää jotain. On kivaa heitellä ideoita, mutta silloin kun pitäisi valita esimerkiksi teema häille, en osaa sanoa mitään.

Laitetaanko kutsut matkaan digitaalisesti vai postitse? Tuleeko muita koristeluita kuin kukkia tai kynttilöitä? Otetaanko bändi vai dj? Buffet vai pöytiintarjoilu? Onko meillä ohjelmaa? Mihin hotelliin mennään yöksi? Kuka meidät vihkii? Kuka istuu missäkin? Tarvitaanko kylttejä? Missä vihkiminen tapahtuu? Minkälainen kakku meille tulee? Montako tarjoilijaa tarvitaan? Kuka hoitaa kaikki tavarat pois juhlatilasta yöllä?

Tässä vain osa kysymyksistä, joihin minulla ei ole vastauksia. Onneksi kaasot ja bestman ovat todella järjestelmällisiä ja toiminnan tyyppejä. Luotan, että saadaan kaikkiin vastauksiin vielä kysymykset ennen pääpäivää. 😀

Löytyykö muita, joilla on hääsuunnittelut käynnissä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *