Alkoholiton viikonloppu

DSC_3009.jpg

Minulla ei ole käynnissä tipatonta tammikuuta, mutta silti tuntuu että kroppa tarvitsee vähän detoxia. Vaikka alkoholia ei ole määrällisesti tullut mitenkään erityisen paljoa juotua moneen kuukauteen, on sellaista tissuttelua tullut tehtyä sitäkin enemmän. Tuntuu, että kaikkiin viikonloppuaktiviteetteihin aina liittyy jollain tapaa alkoholi. Treffit ystävän kanssa oluella, viiniä peli-illassa tai drinksuja tyttöjen illassa. Eikä siinä mielestäni mitään väärää olekaan, silloin kun sitä nauttii kohtuudella. 

Viinittely on mielestäni usein aika ihanaa. Kun tapaan ystävän viinilasillisen ääressä töiden jälkeen, syventyy keskustelut jotenkin helpommin tärkeiden asioiden ääreen ja muutenkin pieni hiprakka on mielestäni mukava tunne. Uskon myös, että lasillisen jälkeen olen usein rentoutuneempi, hauskempi ja helpommin lähestyttävä. 

Kuitenkin itseäni se yksikin lasillinen passivoi. Kotiin tullessani en enää tee mitään ”järkevää” enkä varsinkaan urheile. Pienikin määrä saattaa myös vaikuttaa unenlaatuun ja yleisesti seuraavan päivän olotilaan. En myöskään halua totuttaa itseäni siihen, että alkoholi rentouttaa. On olemassa parempiakin tapoja vaihtaa viihteelle.

Päätinkin tämän viikonlopun omistaa kaikelle hyvinvoinnille. Kummallekin päivälle on brunssit, on ulkoilua, perheen luona kyläilyä, treenejä ja elokuvissa käymistä. Tänään ei kallistu kuin smoothie-lasi. Saa nähdä, alkaako seuraava viikko virkeimmissä tunnelmissa.

Mukavaa viikonlopun jatkoa, olitte sitten tipattomalla tai ette!

DSC_2988.jpg

DSC_2916.jpg

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (2)
  1. No maistaminen on ihan ok! 😀 tai ehkä riippuu siitä kuinka paljon sitä meinaa maistella. 

  2. Mäkin mietin tos joulun jälkeen, että pikkusen liian monta viikonloppua tullut putkeen otettua. Viime lauantaina ihastuin punaviiniin niin kovin, että tekisi mieli tänään vähän maistaa, mutta toisaalta nyt olisi hyvä mahis olla ihan vaan selvinpäin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *