Asukuvien lopputulos

DSC_8158.jpg

Kiitos ihan hurjan paljon kaikille tsemppaavista kommenteista eiliseen videoblogiin. Jännitin loppupeleissä yllättävän paljon sen julkaisua, joten oli ihana saada niin positiivista palautetta. Huomasin sen siitä, että heräsin keskellä yötä ja avasin ensimmäisenä blogin ja menin lukemaan kommentteja 😀

Tässä olisi nyt valmiit asukuvat, jotka otimme sitä tehdessä. Nyt on ihan hurjan paljon intoa jatkaa näiden tekoa, varsinkin kun saa mikrofonin vielä kuntoon. Ja teiltä on tullut hyviä ideoitakin eri videoihin, joten odotan jo innolla että pääsen kuvaamaan lisää. Ajattelin yrittää kuvata jo Miamin ja Key Westin roadtripiltä uutta vlogia. 

Tämä päivä on mennyt kokonaan ulkoillessa ja rennoissa merkeissä. Kävimme ystäväni kanssa aamulla puistossa istuskelemassa pari tuntia ja päivällä grillasimme porukalla. Iltapäivän vietimme rannalla auringonlaskua katsellen ja pelaillen. Ilta meni nuotiolla makkaraa paistaen, snagriaa juoden ja levyraatia pitäen. Muutama pesukarhu tuli myös moikkaamaan notskilla istuskellessamme. On tehnyt todella hyvää viettää yksi päivä kokonaan ilman puhelinta ja tietokonetta. 

Ihanaa perjantaita!

Here’s the final result from yesterdays vlog outfit photoshoot. We’ve been spending a really relaxed Thanksgiving day. I spent the morning in the park with my friend, just sitting and talking for hours about our future goals, work and everything. Then we grilled some food together with my dad and boyfriend for lunch. In the evening we all went to the beach, sat around the backyard firepit, grilled some sausages and drank sangria. It’s been really fun to be apart from my phone and computer for the whole day. I feel so relaxed after a day like this. Have a great Friday!

DSC_8161.jpg

DSC_8170 copy.jpg

DSC_8167.jpg

DSC_8268.jpg

DSC_8166 copy.jpg

DSC_8173.jpg

DSC_8203.jpg

DSC_8282.jpg

Shoes – Ecco, Hat – Boyfriends, Dress – Forever21, Belt – Old

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (3)
  1. Kauniita kuvia! Jostain syystä ei tunnu asukuvat yhtä houkuttelevilta tällä hetkellä kun katsoo ikkunasta ulos. 😀

    1. Kiitos! Joo Suomi ei oo mikään inspiroivin kuvausympäristö näihin sikoihin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *