BLOGIN TULEVAISUUS

Elämässä tulee ja menee kausia. Tällä hetkellä yksi kausi on loppumassa, jotta uusi voisi alkaa. Ehkä herkimpien tuntosarvet olivatkin jo havainneet, että jotain muutoksia on täällä suunnalla tapahtumassa. Tieni Cosmon bloggaajana päättyy nimittäin 10.3.

Itse bloggaamista en sen sijaan ole lopettamassa mihinkään. Tuntuu että lähiaikoina blogin kirjoittamiseen on ollut ihan järkyttävä draivi ja into, vähän kuin jokin uusi kuherruskuukausi. Muistan nimittäin blogin alkuajoilta, kun halusi päivittää monta kertaa päivässä ja juttua tuntui riittävän aiheesta kuin aiheesta. 

Nyt on alkanut tuntua taas samalta. Ja sen suuntaista palautetta olen teiltäkin saanut. Nyt onkin siis aikaa nostaa homma taas uudelle tasolle ja siirtyä blogiskenessä eteenpäin. 11.3. lähtien blogini löytyy Lily-portaalin alta, osoitteesta http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life.

Olen todella innoissani tästä, sillä pidän hurjasti Lilyn keskustelevasta ilmapiiristä ja monipuolisten aiheiden ympärillä pyörivistä blogeista. Koen itse löytäväni sieltä aina mielenkiintoista luettavaa ja uusia näkökulmia omaan ajatteluun. 

Nyt on vähän samanlainen kutina, kuin tavallisen muutonkin edessä. Suunnittelen innoissani jo etukäteen, miten tyhjän tilani täytän. Ilmassa on uuden alun kutkuttelevaa energiaa. Mietin, millaisia uudet naapurit ovat ja millä tavalla arki muuttuu. 

Tulevaisuudessa haluan kehittää blogiani entistä ammattimaisempaan suuntaan. Suunnitelmissa on päivittää blogia jatkossa useammin, nyt kun innostusta näyttää riittävän kumminkin puolin. Aiheet tulevat jatkumaan samanlaisina kuin ennenkin, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin näytellessä pääosaa. 

Minulla on myös suunnitteilla uusi treenihaaste, jonka olen yleensä toteuttanut blogissa keväisin. Siinä julkaisen aina uuden treenin joka viikko. Toivon toki, että te lukijat seuraatte myös uudelle sivustolle, sillä te olette koko blogin hienoin osuus. 

Minkälaisia ajatuksia teillä herää blogimuutosta? 🙂

Exciting news… My blog is moving to another address on on the 11th of this month! From that day on, you can find it from here: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life. I´m really psyched about taking this step, and I hope you will follow me to the new site. I have planned a lot of cool things for this spring. For example, I will do a workout challenge, where I will post a new home workout routine on the blog every week. Stay tuned! 

Kommentit (30)
 1. Monta blogia on vuosien varrella jäänyt, mutta sinun blogisi on pitkään pysynyt seurattavien listoilla ja on tällä hetkellä oma ehdoton lempparini. Lempiblogikseni tämän tekee mahtavat kuvat ja ennen kaikkea hyvät pohdinnat ja syvällisemmät aiheet (ei jaarittelua laukuista tai jonkun tietyn asian ostamisesta, vaan tekstiä oikeista ajatuksia herättävistä aiheista, sellainen antaa minulle niin paljon enemmän). Blogisi inspiroi ja etenkin henkiseen hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostavat.

  Blogin ulkoasuun liittyen toivon, että uudessa alustassa tekstit edelleen rullaavat sivulla toinen toisensa perään eikä niin, että jokainen postaus pitää erikseen klikata auki. Monissa blogeissa toiminto on muuttunut edellä kuvatuksi ja valitettavasti se on huomattavasti vähentänyt (tai lopettanut kokonaan) minulla näiden blogien lukemisen. Minusta se ei tunnu kovin lukijaystävälliseltä ulkoasulta joten toivon, että sinun blogiisi ei tällaista muutosta tule.

  Ihanaa ja inspiroivaa reissun jatkoa 🙂

  1. Ihana kuulla! Kiitos hurjan paljon kommentistasi 🙂 Ja ei tule tuota ongelmaa onneksi! Lilyssä on tosi kiva blogipohja, ja postaukset tulee kätevästi kaikki putkeen. Olen samaa mieltä kanssasi siinä, että ne auki klikattavat tekstit on ärsyttäviä ja itseltäni on myös loppunut monen blogin lukeminen sen takia 🙁

 2. Ihanaa! Onneksi olkoon blogimuutosta! <3
  Todellakin seuraan mukana ja mä oon ainakin innoissani sun puolesta ja meidän lukijoiden myös (koska Lily on luovin ja innovatiivisin ja ihanin ja niin myös sä!). Musta tuntuu, että sun blogi vaan paranee, aiheet on syventyny vuosien takasesta, joka on positiivinen juttu. Hyvinvointiblogeja on jo Suomessakin monia ja pidän siitä että menet monissa aiheissa ja pohdinnoissa pintaa syvemmälle. Ja sun kuvat!!! Niin kauniita. No words needed. Tää meni kunnon ylistykseks, mut antaa mennä. Ansaitset sen!

  Ootan innolla sun kevään treenihaasteita, on tykänny noista simppeleistä (mutta silti haastavista) treeneistä, jotka voi toteuttaa missä vaan. Voisin itseasiassa ottaa omaksi haasteekseni tehdä sun treenin joka viikko.

  Onnea vielä muutosta sinne maailman toiselle puolelle! Kaikkea hyvää ja toivottavasti sulla on ihana päivä 🙂 <3
  Muuttaminen on ihan kivaa. Virtuaalisessa muutossa ei oo niin paljon roinaa.

  1. Ihan sanattomaksi vetää tällaiset kommentit <3<3 kiiiiitos! Ihanaa päivää myös sulle ja alkavaa kevättä Suomeen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *