ELÄMÄNTAPAMUUTOS

DSC_6329.jpg

Viime viikkoina on ollut todella vetämätön olo. Se on ajanut aikamoiseen kierteeseen. Olen nimittäin ollut niin väsynyt töistä kotiin tullessa, etten ole enää jaksanut lähteä kauppaan. Se on tarkoittanut sitä, etten ole tehnyt kunnon iltaruokaa vaan tyytynyt leipiin tai johonkin muuhun, mitä kotoota on löytynyt. 

Kun on syönyt liian vähän, kroppa on mennyt säästöliekille ja olo on entistä väsyneempi. Treenaamista ei ole edes harkinnut, sillä kokoajan on ollut ihan nukahtamispisteessä. Nämä luonnollisesti vaikuttavat myös esimerkiksi unenlaatuun. Kun nukkuu, syö ja liikkuu huonosti, ei tarvitse ihmetellä, miksi on nuutunut ja väsynyt olo. 

Jotenkin ei ole silti ollut energiaa tehdä tälle asialle mitään. Vaikka se kuulostaakin ihan hullunkuriselta. Ei ole vain yksinkertaisesti kiinnostanut. 

Viime viikolla kuitenkin juttelin aiheesta Kiran kanssa ja ihmettelin, miten energiseltä hän vaikuttaa. Hän kävi pressimatkalla salilla ennen illallista ja aamulla tekemässä Hiit-treenin ennen aamiaista. Itse makasin nämä ajat hotellihuoneessa peitto korviin vedettynä ja yritin latailla akkuja. 

Aamiaisella päätin kuitenkin, että nyt riittää. En haluaisi olla enää tällainen vässykkä, vaan nyt olisi aika ottaa itseään reippaasti niskasta kiinni. Laitoin siltä istumalta viestiä parhaalle ystävälleni ja ilmoitin, että nyt muuten alkaa treenit. Tarvitsin jonkun rikoskumppanin tähän projektiin, kenelle voi laittaa viestejä suoritusten jälkeen ja tsemppailla puolin ja toisin. 

Latasimme nyt Kayla Itsinesin bikini body guide-kirjat ja treenit on nyt aloitettu. Ensimmäisen treenin jäljiltä olin ihan varma että jalkalihaksieni tilalla on vain ilmaa. Miten rankalta voi tuntua kyykyt ilman painoa?! Treenin jälkeen olo oli kaikkea muuta kuin energinen ja iloinen. Olin niin huonovointinen, että makasin vain olohuoneen lattialla ja manasin huonoa kuntoani. 

Tiedän, ettei tämä tule olemaan näin vaikeata jatkossa, joten nyt pitää vain jaksaa kärsiä nämä ensimmäiset viikot. Onko muita, ketkä ovat aloittaneet jonkunlaista elämänmuutosta tai haluaisi? Täältä nimittäin saa vertaistukea. Alku on kaikkea muuta kuin mukavaa, mutta eikös se niin ole että elämässä pitää välillä tehdä vähän jotain ikäviä asioita jos haluaa jotain saavuttaa? 

Picture: Sara Vanninen

Kommentit (12)
  1. Moikka! Jotenkin tosi huojentavaa lukea, että sullakin toi BBG lähti vähän tahmeasti käyntiin, jotenkin aina oon aatellut sun ja muiden hyvinvointibloggaajien olevan ihan ylikuntosia 😀 Mä oon nyt viikolla 8 ja vitsi toi on kyllä niin kiva ohjelma! Tehokas ja nopeesti ohi! 😀 Ja niin isot plussat siitä ettei tarvii salikorttia vaan voi tehdä ihan vaan himassa 🙂 Tsempit treeneihin!!

  2. Tuossa huomaat kyllä muutoksen tosi nopeasti, tsemppiä! :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *