Festarikausi auki!

DSC_2443.jpg

Voi pojat! Lauantaina oli tämän kesän ensimmäiset festarit, eli Hernesaaressa ensimmäistä kertaa järjestetty Summerburst ja oli kyllä ihan mielettömän hauska päivä ja ilta. Kellekään blogia kauemmin lukeneelle tuskin tulee yllätyksenä, että festarit ovat mielestäni parasta kesässä. Rakastan sitä huoletonta tunnelmaa, kun oluen voi nauttia muovituopista ja ruoan pahvilautaselta ja tietenkin sitä että saa viettää koko päivän ulkona ja nauttia livemusiikista. 

Summerburstin esiintyjät olivat itselleni Kygoa lukuunottamatta aika tuntemattomia minulle, mutta se ei menoa haitannut. Meillä oli niin hyvä porukka kasassa, että tunnelma pysyi katossa loppuun asti. Ja parasta oli saada viettää koko päivän parhaan ystäväni kanssa, jonka kanssa näin pitkät yhteiset hetket ovat harvinaista herkkua, sillä kummankin elämä on niin hektistä, että yleensä tapaamiset ovat lounaita, kahvitteluja tai kävelylenkkejä. Nyt oli niin ihanaa, ettei iltaa olisi meinannut haluta lopettaa millään. 

Kotiin kävelin aamun sarastaessa ja maailman isoin hymy huulilla. Nyt kun katselen näitä Saran lähettämiä kuvia, en voi olla hymyilemättä vaikka väsy painaa edelleen. Toivottavasti iloinen tunnelma välittyy myös ruudun toiselle puolelle. Ihan huikea aloitus festarikaudelle! En ole itse vielä päättänyt, mille kaikille festareille osallistun tänä vuonna, mutta festarikuume on nyt pahasti päällä. Minne te olette menossa??

We spent Saturday on Summerburst festival, that was held first time here in Helsinki. It was a perfect day and night and even though I’m really tired still from dancing the whole day, I couldn’t be happier looking at these pictures and seeing all these smiles of the people that I love! Great way to start the festival season. 

DSC_2292.jpg

DSC_2474.jpg

DSC_2567.jpg

DSC_2254.jpg

DSC_2326.jpg

DSC_2340.jpg

Pictures: Sara / Tickle Your Fancy

Kommentit (3)
 1. Hei ihana Elisa! Kyllä todellakin välittyy tunnelma näistä kuvista!! Samalla tulee myös tosi ikävä omia kotikulmia! Toi on niin parasta; kiireetöntä laatu-aikaa parhaan ystävän kanssa… Kun on kiireitä tai asutaan kaukana toisistaan, nuo hetket on kultaakin kalliimpia. Sellaisia, jotka nostattaa mielen useiksi päiviksi ihan uusiin ulottuvuuksiin. On ihan mieletöntä kun omina ystävinä on tyyppejä, joiden seurasta inspiroituu ja saa uskomattoman paljon energiaa omiin juttuihin, eikö vain?
  Ihanaa tiistaipäivää! Ps. Siellä olis sun edelliseen toivepostaukseen (bloggaus ammattina) vielä yksi kommentti vastaamatta, mitä et varmaankaan ole huomannut/ehtiny lukea. Aihe kiinnostaa kovasti, eli mikäli ehdit vielä asiaan palata niin kiitos oikein paljon 🙂

  1. Se on just näin! Ihmisistä saa niin paljon energiaa ja inspiraatiota omaan elämään, että sen merkitystä ei voi alleviivata liikaa 🙂 Ihanaa kun on sellaisia tyyppejä olemassa, jotka vaan omalla läsnäolollaan piristävät muiden päiviä! Ihanaa tiistaita myös sulle! 

   1. Mulla on biisisuositus sulle. Luulen, että tykkäisit siitä.
    Journey – Don’t Stop Believin’ (Mynga Remix)
    Löytyy YouTubesta!
    <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *