GIRLBOSSES

DSC_3263.jpg

Viime aikoina on ollut jotenkin erityisen hyvä tekemisen meininki. Ehkä se on osaltaan tämä syksy, ehkä ulkopuoliset tsempit kuten Zalandon ehdokkuus, ehkä erillinen toimisto työntekoon, mutta varmasti suurin asia tähän korkeaan motivaatioon ovat kollegat ja muut kunnianhimoiset naiset. Olen ollut tämän syksyn aikana lähes hämmästynyt siitä, kuinka kannustavia ja toisiaan tsemppaavia tyyppejä ympäriltäni löytyy. 

Vaikka kertoisi mistä hulluista unelmista, eivät muut niitä murskaa. Sen sijaan he luovat uskoa siihen, että ne voi ihan oikeasti saavuttaa ja kaiken lisäksi tarjoavat lisänäkemystä niiden toteuttamiseen.  He eivät näe muiden menestystä uhkana, vaan ovat aidon iloisia siitä että jollain pyyhkii hyvin. Muiden onnistumiset toimivat korkeintaan lisämotivaationa omaan tekemiseen. Saman alan sisällä tapahtuva menestys on merkki siitä, että ala menee jatkuvasti eteenpäin ja on täten hyödyksi kaikille. 

Tiedän etten olisi tässä pisteessä ilman muiden apua, neuvoja ja rohkaisuja. Lilyssä on ihan uskomaton tiimihenki ja olen kyllä moneen kertaan miettinyt, kuinka onnellinen olenkaan tänne siirtymisestä. Ja toimistomme naiset ovat olleet ihan korvaamattomia viime päivinä. Niin uskomattoman inspiroivia ja hienoja tyyppejä, joka ovat nostaneet jatkuvasti omaa rimaansa ja siinä samalla tsempanneet myös muita kurottamaan hiukan korkeammalle. 

Sara, joka on harppailut ihan huikeita askeleitaan bloginsa suhteen vuosien aikana ja on aina valmis ideoimaan jotain uutta. Annika, joka nuoresta iästään huolimattaan on ehtinyt rakentamaan itsestään vahvan brändin ja avasi juuri omat nettisivunsa. Sanni, joka on blogannut alle vuoden ja siirtyi jo tekemään sitä täyspäiväisesti. 

Tämä yhdessä ideoiminen, tiedon ja vinkkien jakaminen ja muutenkin ajatusten pallottelu on ollut ihan parasta tässä uudessa toimistossa. Aina on ihana tulla töihin, kun tietää että siellä on hyvä energia päivästä toiseen. Silloinkin kun itse olisi ihan pää tyhjänä tai väsynyt. Kertonee sekin jotain, että viikonloppuna jo odottaa innolla maanantaita ja sitä että toimistokommuuni on taas kasassa. 

DSC_3249.jpg

DSC_3280 copy.jpg

DSC_3253.jpg

DSC_3242.jpg

Skirt & Cap- Vintage , College – H&M, Shoes – Puma

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (5)
  1. Olin samanlaisissa fiiliksissä tänään viikonloppuna kavereiden kanssa käytyjen inspiroivien juttuhetkien jälkeen, ja pistin omalle inspiroivalle girlboss squadille vielä whatsapp-viestiä kiitoksena siitä, kuinka ihania ja rohkeita naisia on ympärillä :). Suosittelen <3

  2. Ihanan innostava teksti! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *