GOOD VIBES ONLY

Nyt on niin kiitollinen olo, ettei siinä ole oikein mitään järkeä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin ulkomailla festareilla ja jäi kyllä todella hyvä maku Lollapaloozasta. Tuntui että hyviä keikkoja oli nonstoppina koko päivän. Yleensä festareilla on paljon sellaista aikaa, kun tulee vain pyörittyä jossain ja hengailtua. Nyt olimme kokoajan keikoilla, mikä oli ihan mahtavaa. Koko päivä meni aina sellaisessa euforisessa tunnelmassa. 

Olen aina ollut myös sitä mieltä, että seura tekee kaltaisekseen. Nyt oli niin positiivista sakkia ympärillä, että oma hymykin pysyi niin korvissa, että poskia alkoi melkein kramppaamaan. Monesti parhaat hetket elämässä ovat sellaisia, että tajuaa vasta jälkikäteen, kuinka ihanaa jossain oli. Nyt sen tajusi jo paikan päällä. Tiesi, että nämä hetket tulee muistamaan vielä vanhana. 

Ensimmäisen päivän esiintyjistä parhaiten jäi mieleen Everything everyhting, Chvrches (minkä olen muuten ääntänyt aina ennen päässäni ”chevres” kunnes kuulin Martinalta, että se on CHURCHES… :D), Dog Blood ja Fatboy Slim. Tässä vähän kuvasaldoa ensimmäiseltä päivältä. 

 

Kuvat: minä ja Sara

Kommentit (1)
  1. Voi mikä tunnelma

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *