Haaveet realisoituvat nykyhetkessä

DSC_5931.jpg

Välillä on jotain unelmia tai himotuksen kohteita, jotka ovat juurtuneet jonnekin syviin alitajunnan syövereihin, eikä oikein enää muista mistä ne ovat saaneet alkunsa. Minulla on ollut kolme hyvin pitkäaikaista vaatehaavetta ja ne yhdistyvät kaikki tässä asussa. Nahkainen koppalakki, jonka vihdoin löysin Lontoossa vintage-putiikista, lämmin ja pörröinen leoparditakki, ja täydellisesti istuvat nahkahousut. 

Kun vihdoin kaikki nämä ovat löytyneet vuosien metsästämisen jälkeen vaatekaappiini, päätin kiskoa ne kaikki samalla kertaa päälle. Päivän mittaan kuitenkin minulla oli jännä tunne asusta. Ihan kuin olisin nähnyt sen jossain aiemminkin. Lopulta muistin, että olen joskus vuosia sitten nähnyt samanlaisen asukokonaisuuden Pinterestissä. Menin samantien katsomaan omaa boardiani ja siellä tämä kuva möllötti. 

Käytän Pinterestiä vähän aarrekartan tapaan pinnailemalla sinne asioita, joista minulla tulee syystä tai toisesta hyvä mieli. Asunnoista, jotka näyttävät unelmieni kodilta, ruoista joita haluaisin syödä, maista joissa haluaisin vierailla ja hyvistä fiiliksistä joita näen ja koen kuvia katsoessani. Nyt tämä kuva oli jäänyt alitajuntaani ja olin tiedostamatta etsinyt tätä asua kaikki nämä vuodet. 

Aloin miettiä, kuinka paljon tämänhetkisestä elämästämme pitää sisällään juuri sellaisia asioita, mitkä ovat olleet haaveissamme joskus aiemmin. Miten niin monet joskus kaukaisilta tuntuneet unelmat realisoituvat tässä hetkessä. Sen takia on tärkeää tulevaisuutta ajatellessa maalailla sinne jotain upeita asioita. 

Unelmoinnista harvoin on mitään haittaa, joten kannattaa harjoitella sitä ja uskoa niihin kaikista hurjimpiinkin unelmiin. Oli kyseessä sitten se unelmien asukokonaisuus, kumppani, asunto, työpaikka tai vaikkapa maailman pelastaminen. Joku päivä saatat löytää itsesi juuri siitä pisteestä, jonka mielessäsi nyt kuvittelet. 

Unelmarikasta torstaita tyypit!

DSC_5951.jpg

DSC_5967.jpg

DSC_5989.jpg

DSC_6033.jpg

DSC_6054.jpg

Cap – Vintage, Jacket – Junkyard (here*), Leather Pants – Tommy x Gigi, Knit – Mbym (here*)

*adlink

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (4)
  1. leuanvetäjä
    7.10.2016, 09:15

    Ihana takki, oon itsekin aatellut ostaa sen, mutta miettinyt kokoa… Minkä kokoinen toi sun on? Ja et olis aikeissa myydä sitä? 😉

    1. Hahahah EN kun vihdoin löysin! Mutta se on S kokoa 🙂

  2. Ihana asu! Jäin miettimään, että mistä nuo lasit ovat?

    1. Kiitos! Lasit on H&M:n, mutta ostin ne ihan alkukesästä, joten tuskin enää löytyy :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *