Helppo festarikampaus

*Festariliput saatu

Olen niin kolmekymppistynyt, että nykyään tulee harvoin enää käytyä ulkona. Sen sijaan meillä on nykyään korttipelijengi. Kokoonnutaan meille välillä montakin iltaa viikossa pelaamaan muutamaa eri peliä. Joskus keväällä aloimme jo haaveilla kesästä ja mietimme mitä kaikkea tekisimme ettemme ihan täysin keski-ikäisty. Ainakin veneelle on päästävä, ja Suomenlinnaan, ja sitten tietysti kaikille festareille. Kävimme läpi Helsingin ja lähialueiden festaritarjontaa ja totesin, että tänä vuonna voisi mennä vihdoin Wknd-festareille*, varsinkin kun se on nyt tuossa naapurissa Suvilahdessa.

Muistan nimittäin kun aikoinaan Lollapaloozassa olimme Martin Garrixin keikalla ja totesin silloin että tuollainen elektroninen tanssimusiikki vaan sopii niin hyvin festareille. Poikia ei tarvinnut kauaa ylipuhua, kun he jo ilmoittivat että ovat mukana Wknd-remmissä. Tänä vuonna lineupissa on mm. Alan Walker, Swedish House Mafia, Bastille, Armin Van Buuren ja Robin Schulz. Myös kotimaisia kovia artisteja on luvassa, kuten Pyhimys, Gasellit, Anna Puu, Gettomasa, Bizi, Kube ja Onniboi.

Jos jotain olen tämän kesän säistä oppinut, on se ettei festariasuja kannata miettiä kovin tarkasti. Tällä hetkellä viikonlopuksi on luvassa kauan odotettua hellettä, mutta sekin saattaa vielä muuttua moneen otteeseen. Asun sijaan ajattelinkin jakaa festarikampaukseen ohjeen. Suosin itse festareilla aina lettikampauksia, koska sitten ei tarvitse miettiä miten tukka on koko päivänä. Varsinkin nyt kun kasvatan otsista pois, on kaikki ranskanletin eri versiot käteviä.

  1. Ota ohimolta pieni kolminmuotoinen osio hiuksia ja laita muut hiukset kiinni taakse.
  2. Aloita ranskanletti hyvin läheltä otsaa ja tee se melko kireäksi.
  3. Laita letti kiinni läpinäkyvällä ponnarilla ja tupeeraa hiukan loppuosiota.
  4. Kiinnitä muutamalla pinnillä nutturaksi.
  5. Toista sama toiselle puolelle.

Lisää kampausohjeita:

Pullapitkotukka 

Boheemi kesäkampaus

kauneus tapahtumat-ja-juhlat hiukset
Kommentit (3)
  1. – Korttipelijengit on just parhaita! Mitä nyt peittelen sitä mun salaista taipumusta parhaani mukaan…

  2. Hellooo! Tuli tohon sun taannoiseen kollageeniyhteistyöhön liittyen instassa vastaan ravitsemustiedettä ja biolääketiedettä opiskelleen anniina halosen kommentti että ”Ihon kuntoa tukevat kollageenilisät ovat kaunis ajatus, mutta elimistö ei niitä yksinkertaisesti pysty niin hyödyntämään – suun kautta nautittu kollageeni kun hajoaa vapaiksi aminohapoiksi ruoansulatuksen toimesta.” Tätä aihetta sivusimme myös yliopiston elintarvikekemian kurssilla ja ei, kollageenilisät eivät paranna ihon kuntoa, humpuukia ja hölmöiltä rahojen huijausta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *