HUIPPUTYYPIT

”I wanna be with someone who loves adventures, with someone who craves exploring and being out in the wild, someone who is in love with being outdoors and finding new places and never says no to go up one more hill because we have been hiking all day and our legs feels heavy, someone who never finds stopping and taking pictures waste of time. I want to find someone who is in love with nature as much as i am.”

On ollut ihanaa reissata Saran ja hänen poikaystävänsä kanssa, sillä meidän intressit ovat olleet niin samanlaisia. Kaikille on tärkeää syödä hyvin, kukaan ei halua vain löhöillä rannalla koko päivää, kaikkia kiinnostaa videoiden ja valokuvien kuvaaminen, ja yhteisiä treenejäkin on vedetty.  On ollut erityisen helppoa olla näiden tyyppien kanssa. 

En muista milloin viimeksi olisi pelkästä kävelystä ollut paikat näin jumissa. Vuoria ylös jaalas ravaaminen on aikamoisen hapottavaa touhua, vaikkakin samalla myös todella palkitsevaa. Yhtenä päivänä päätimme vuokrata mönkijät ja lähteä vähän pidemmälle toisille kukkuloille käymään. Kuitenkin mönkijän vuokraus oli melkein tuplahinta tavallisen auton hinnasta(!), joten otimmekin auton mönkijän sijaan. 

Ajoimme pienellä Toyotallamme lähivuorelle, jossa on Jeesuksen patsas. Vuorelle ajettaessa sydän tykytteli melkoisen kovaa tahtia. Tie oli todella kapea ja alas näkyvä pudotus oli hurja. Mielessä vilisi ajatuksia siitä, mitä jos ylhäältä tuleekin toinen kulkuneuvo vastaan ja onkohan tie nyt varmasti oikea. Onneksemme kaikki meni hyvin ja ylhäältä löytyi myös parkkipaikka. Näkymät huipulta olivat todella upeat, vaikka sää olikin hiukan pilvinen. 

Kuvat: minä ja Sara/ Tickle Your Fancy

Kommentit (1)
  1. Heips, oliko tuo lainausmerkissä oleva teksti mistä? En ihan ymmärtänyt että oliko se kenen kirjoittama 🙂 inspiroiva ja todella samaistuttava pätkä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *