Huomista odotellessa!

DSC_4761.jpg

Kuten olette ehkä huomanneet, olen tänä kesänä ollut sitä mieltä että nahkahame ja nudet korot sopivat melkeinpä mihin tahansa asuun. Jalat näyttävät superpitkiltä, mutta paksuissa koroissa ei tule liian juhlallinen olo. Niissä on tullut kipitettyä juhlissa, palavereissa ja ihan vaan kaupungillakin. Nahkahame taas tuo kivaa särmää asuun kuin asuun. 

Tällä hetkellä makoilen sängyssä ja taistelen kaikin mahdollisin keinoin orastavaa kesäflunssaa vastaan. Huomenna on luvassa ehdottomasti yksi kesän hauskimmista päivistä, nimittäin hyvän ystäväni syntymäpäivät. Olemme juhlineet niitä aina isolla tyttöporukalla ja huomenna olisi tarkoitus lähteä päiväksi Porvooseen mökille samalla jengillä. Edelliset vuodet ovat asettaneet riman korkealle, mutta olen varma että tämäkin vuosi lunastaa kaikki odotukset. En malta pysyä housuissani.

Vedin äsken jo nyrkinkokoisen palan inkivääriä ja kolmen sitruunan mehun. Tuntuu, että heti on ihan voittajafiilis! Nyt vielä ehkä pari Netflix-dokkaria, niin flunssa on karkoitettu iltaan mennessä. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

DSC_4796.jpg

DSC_4745.jpg

DSC_4835.jpg

DSC_4775.jpg

DSC_4849.jpg

DSC_4777.jpg

DSC_4853.jpg

DSC_4783.jpg

DSC_4868.jpg

Shirt – Lindex, Skirt – Vintage, Hat – Brixton, Shoes – Steve Madden

Pictures: Sara / Tickle Your Fancy

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentit (1)
  1. Mieletön nainen, asu ja kuvat! Toivottavasti oli ihanat synttärit! Pus

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *