ILTAPELIT

Iltaisin ei täällä Väli-Amerikassa ole ollut juuri tekemistä ja illallisen jälkeen onkin menty aika pian nukkumaan. Auringonlaskut ja erilaiset pelit ovat olleet ihan parasta viihdettä. Pari päivää sitten loikoilimme tulivuoren rinteellä ilta-auringossa Mojitoja nautiskellen ja pelasimme arvuuttelupeliä.

Kyseessähän on tietysti Kunniattomat paskiaiset- elokuvastakin tuttu peli, jossa kullekin pelaajalle valitaan joku henkilö, jota hänelle ei kerrota. Sitten hänen tulee kysellä kysymyksiä, joihin voi vastata joko kyllä tai ei, ja lopulta arvata, kuka hän on. 

Pelaaminen meni jossain vaiheessa niin levelille, että hahmot menivät todella vaikeiksi. Oli King Kongia, Kolumbusta, Cartmania, Kola-Ollia ja Hannu-Hanhea. Kaikki kuitenkin arvattiin, joka on melkoinen ihme. 

Toisena pelinä olemme pelailleet kirjainkisaa, joka on mielestäni vielä hauskempi. Siihen tarvitaan vain kullekin kynä ja paperia, sekä ajanottoväline yhdelle minuutille (esim. puhelin). Ensin keksitään n. 10 eri kategoriaa, jotka voivat olla esimerkiksi maa, kaupunki, historian henkilö, lintu, suomalainen näyttelijä, kehon osa, tai mitä ikinä keksittekään. 

Seuraavaksi valitaan sattumanvaraisesti kirjain esimerkiksi lähimmästä kirjasta (esim. toinen sana, kolmas kirjain), jonka jälkeen kello lähtee tikittämään ja kaikki yrittävät keksiä kyseisellä kirjaimella jokaiseen kategoriaan vastauksen. 

Pisteiden lasku menee niin, että jos olet ainoa jolla on tietty vastaus, saat 2 pistettä. Jos jollain toisella on sama, saatte kukin yhden pisteen. Kuitenkin jos kolmella tai enemmällä on sama vastaus, saa siitä nolla pistettä. 

Minuutti on yllättävän lyhyt aika, ja kun kirjaimeksi tulee joku yhtään erikoisempi, kuten vaikka O, on jo todella haastava saada jokaiseen joku vastaus. 
 

Kuvat: Sara /Tickle Your Fancy

Kommentit (2)
  1. Moikka,
    Ihana kirjoitus jälleen kerran! Pakko kysyä, että mistä olet hommannut bikinit? Todella upean näköiset!
    Kaikkea hyvää sulle 🙂

    1. Ne on itseasiassa Saralta lainassa ja H&M Studio-mallistosta 🙂 Kiitos samoin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *