Kauneudesta

lumene2.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Muistan jo pienenä kuulleeni ylistystä suomalaisten naisten kauneudesta ja silloin en oikein tajunnut, mikä on homman nimi. Itse hullaannuin matkoilla kreikkalaisten naisten paksuista hiuksista, pitkistä ripsistä ja tummista piirteistä. Suomalainen kauneus näytti silloin omaan silmääni jotenkin turhan vaatimattomalta.

Mitä enemmän olen matkustanut, sitä paremmin olen alkanut tajuta, mistä suomalaisen kauneuden ylistys on peräisin. Vaalea iho, siniset silmät, luonnonvaaleat hiukset ja korkeat poskipäät ovat todella uniikit maailmalla. Jopa Jenkeissä ihmiset halusivat tulla kokeilemaan hentoja hiuksiani ja ihastelivat luonnonvaaleaa tukkaa.  

Olemme täällä niin tottuneita näihin piirteisiin, ettemme välttämättä osaa olla ylpeitä niistä. Sama vaatimattomuus minulla on ollut luontoamme kohtaan. Järvet, koivut, kesän valkeat yöt ja talven lumiset maisemat ovat olleet niin tuttuja näkyjä, ettei niiden kauneutta ole osannut samalla tavalla arvostaa kun reissatessa nähtyjä turkooseja vesiä, palmupuita ja vuorenhuippuja. 

Luonnon kauneudessa on jotain samaa eleganssia kuin suomalaisten kauneudessakin. Se on pröystäilemätöntä, rauhallista ja tyylikästä. 

Lumene on tehnyt mielestäni todella onnistuneen brändiuudistuksen. Siihen liittyy myös Invisible Illumination meikkisarja, jonka tuotteet nousivat heti oman meikkipussini kärkituotteiksi. Siihen kuuluu pipettimäiset purkit nestemäisiä aineita, joilla on ihania nimiä, kuten sävyseerumi, sekä hehku- ja poskipunapisarat. Niiden jäljiltä iho on todella hehkuva ja kuulas. Varsinkin Nordic Light Illumination valopisarat luovat ihan mielettömän säihkeen poskipäille. Näiden lisäksi on myös peite- ja huulivoide neutraaleilla sävyillä. 

Lumenen brändifilosofiaan kuuluu aitous, jota mietin paljon kampanjan tiimoilta. Usein puhutaan aitoudesta ja epäaitoudesta juuri ehostuksen näkökulmasta. Hiusten värjäys, suihkurusketukset ja ripsienpidennykset ovat klassisia epäaitouden mittareita monille. Vierastan hiukan itse tätä ajattelutapaa.

Koen itse aitouden olevan jotain muuta kuin ulkokuorta. Se on pidättelemätöntä naurunremakkaa, suoraan puhumista, mielipiteidensä ilmaisua, toisten kuuntelua ja tiukkoja rutistuksia. Sillä ei ole loppujen lopuksi mitään tekemistä ulkokuoren kanssa. 

Ihminen on usein kauneimmillaan sen näköisenä, kuin tuntee itsensä itsevarmaksi. Jollekin se on vahva silmämeikki, toiselle kirkkaanpunaiset huulet ja kolmannelle luonnollinen meikitön naama. 

Nyt haluaisin kuulla teidän mietteitä aiheesta. Kerro tämän postauksen kommenttiosuudessa mitä suomalainen kauneus sinulle merkitsee, ja voit voittaa Lumenen Valo tuotepaketin, jonka arvo on 80 euroa. Se pitää sisällään kirkastavan & silottavan kosteusvoiteen, heleyttävän & kosteuttavan kasvosuihkeen ja kirkastavan & silottavan hyaluronitiivisteen.

DSC_7100.jpg

DSC_2043 copy.jpg

DSC_2143.jpg

DSC_2050.jpg

DSC_7112 copy.jpg

DSC_7099.jpg

DSC_2078.jpg

lumene3.jpg

DSC_2107.jpg

DSC_7130 copy.jpg

DSC_2133.jpg

lumene.jpg

DSC_2121 copy.jpg

lumenetuotteet.jpg

lumene5 copy.jpg

Pictures of me: Sara Vanninen

Kommentit (70)
  1. Suomalainen kauneus merkitsee minulle luonnollisuutta, puhtautta ja yksinkertaisuutta – vähemmän on enemmän 🙂

  2. Suomalainen kauneus on luonnollista ja sisäistä sellaista. Sen voi myös myöhemminkin elämässä saavuttaa mutta toivon mukaan kestää sitten läpi elämän. Luonnollisen kauneiden voi nähdä sekä ulkona luonnossa että ihmisissä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *