Kopioi asu Pinterestistä: osa 2

4d8cdc7956a6fd1332a570c55b74d106 copy.jpg

Teiltä tuli yläpeukkua Pinterest-sarjalle, joten jatkan nyt hommaa heti. Kun raivasin vaatekaappiani muuttoa varten, löysin vaatteita jotka eivät ole eksyneet päälle pitkään aikaan. Yksi niistä oli tämä musta poolopaita. Hulluinta tässä on se, että olen ostanut paidan ollessani kuudennella luokalla, 18 vuotta sitten. Paita on edelleen hyvässä kunnossa, eikä ole oikeastaan kertaakaan ollut ”poissa muodista”. Joskus sitä on yhdistelty Mic macin pillifarkkuihin ja joskus matalavyötäröisiin trumpettihousuihin. Aina se on kuitenkin pysynyt lempparina, vaikka muu tyyli onkin muuttunut. 

Yksi syy siihen on tietysti se, että musta poolo nyt vain on klassikkovaate. Hiukan kuin valkoinen kauluspaita tai mustat suorat housut. Toinen on se, että paita sopii vartalolleni. Kun ostaa sellaisia vaatteita, jotka imartelevat vartaloa, tulee niistä helposti vaatekaapin luottoyksilöitä. Ne on niitä, jotka haluaa pukea silloin, kun päivä vaatii pienen lisän itsevarmuutta.

Etsin siis tällä kertaa Pinterestistä asuja, joissa on musta poolopaita ja ajattelin ensin yhdistää sen valkoisen kauluspaidan alle. Silmiini osui kuitenkin tämä kuva, ja päätin toteuttaa sen sillä takki löytyi jo omasta kaapista. Hame on poikaystävän äidin vanha ja takki Monkista. 

Tänään on vähän tällainen touhuamispäivä tiedossa, sillä ensi yönä on lähtö Åreen ja sitä ennen pitäisi vielä käydä kellarivarasto läpi, heittää pari keikkaa Uffin keräyslaatikoille, käydä postissa, pakata laukku, ja vähän siivota paikkoja kaiken muuttorymsteerauksen jäljiltä. Onneksi ulkona on noin ihana sää, niin auringosta saa hurjasti lisäenergiaa.

Ihanaa sunnuntaita tyypit!!

monkiaviator.jpg

DSC_1240 copy.jpg

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (1)
  1. Hei! Juolahti mieleen tuosta UFFin laatikkokeikasta, et jos vaan kiinnostusta riittää niin esim. (asunnottomien) VVA ja viimeaikoina mediassa esillä ollut Hurstin toiminta ovat myös hyviä lahjoituskohteita pääkaupunkiseudulla vaatteille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *