Koti-ikävä

 

DSC_7837.jpg

 

Viimeaikoina kotiin on ollut ikävä. Eikä pelkästään niitä ihmisiä, kuten aiemmin, vaan ihan kaikkea. En ollut ajatellut, että ikävä ehtisi yllättämään sillä rakastan niin paljon reissaamista. Kuitenkin se on hiipinyt takavasemmalta ja opettanut kiitollisuutta kaikesta, mitä kotona odottaa. Oma koti, saunavuorot taloyhtiön saunassa, naapurinsetä, joka pienessä hutikassa onnistuu jakamaan jonkun kovinkin filosofisen ajatuksen silloin tällöin, munkkiniemen ranta kaikkina vuodenaikoina, seurasaaren upeat auringonlaskut, kirjasto(!), tuntien kävelylenkit keskuspuistossa ja se että lähes mihin tahansa osaa suunnistaa ilman karttaa.

Olen hoitanut ikävääni etsiskellen lentoja kotiinpäin ja katsomalla suomalaisia tv-ohjelmia, kuten Suomen Bacheloria ja huippujengiä. Iltaisin olen kävellyt rantaan katselemaan auringonlaskua ja miettinyt, että no… voisivat ne asiat paskemminkin olla

I’ve been feeling a little homesick lately. Not only the people like before but everything! As I’ve been feeling these things, I’ve learned gratitude for all the things I have waiting for me at home. I’ve been looking for flights home already and watching Finnish tv-series to help the home sickness. 

DSC_7839.jpg

Photos: Sara / Tickle Your Fancy

Kommentit (4)
  1. Täällä me odotetaan sua <3 Pus!

    1. Toisaalta tuntuu että se oli just kun istuttiin siinä espan penkillä ennen mun lähtöä. <3 ei enää kauaa kun taas nähdään!

  2. Kuulostaa tutulta! Ite olin kuus viikkoa Thaimaassa tossa vähän aikaa sitten ja tuli just mitä oudoimpia asioita kauhee ikävä. Oppii ainakin arvostamaan niitä pieniäkin itsestäänselviä juttuja kotoa 🙂

    1. Niinhän se on. Eikä ikävässä mun mielestä mitään pahaa oo 🙂 niinkuin sanoit, kun ottaa vähän etäisyyttä niin oppii arvostamaan niitä itsestäänselvyyksinä pitäniäänkin asioita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *