KUULUMISET

Suomalaisen päähän ei oikein meinaa mennä se, että marraskuussakin on vielä +23 astetta lämmintä. Kerta toisensa jälkeen roudaan mukanani takkia, villapaitaa ja kaulahuivia, vaikka jo pelkät mustat sukkahousut hikoiluttavat. Mutta mikäs siinä, en tosiaan valita. Syksy tuntuu oikein mukavalta näissä keleissä. 

Lähdimme tänään heti aamusta kävelemään Sohoon, koska minun oli piti ostaa uusi objektiivi kameraani. Kävelin kaupasta aikamoinen hymy naamallani pois, sillä nyt on taas ihan uutta intoa bloggaamiseen. Ennen minulla oli vain yksi objektiivi, joka sopi loistavasti henkilökuvaukseen, mutta esimerkiksi ruokien ja maisemien kuvaaminen oli todella hankalaa. Voisin tehdä vielä kokonaisen postauksen tästä kamerasta ja linsseistä, sillä tuskailin itse pitkään sen kanssa, mitä minun pitäisi oikein ostaa. 

Kauniin ilman innoittamana päätimme jatkaa matkaa West Villageen, josta löytyy ihania ruokapaikkoja, sympaattisia katuja ja tyylikkäitä ihmisiä. Samoilla seuduilla on myös legendaarinen Frendit-sarjan talo (viidennessä kuvassa) ja Carrie Bradshawn kotikatu. Tuli ihan huomaamatta käveltyä varmaan yli kymmenen kilometriä. Jalat alkoivat painaa jo siinä vaiheessa, vaikka olin sopinut vielä kävelylenkkitreffit illaksi ystäväni kanssa. Ei muuta kuin nopea asunvaihto bootseista lenkkareihin ja uudestaan ulos ovesta. 

Teimme lenkin rantabulevardilla Manhattan- ja Brooklyn bridgen kupeessa ja ihailimme viimeisiä rippeitä auringonlaskusta. Ihmettelimme sitä, kuinka tutut lenkkimaisemamme seurasaaren ympäriltä ovat yhtäkkiä muuttuneet Manhattanin rantakatuihin. Olo oli todella ristiriitainen, sillä olen superonnellinen täällä, mutta silti niin paljon rakkaita ihmisiä on Suomessa ja meidänkin tiiviistä tyttöporukastamme puolet puuttuu tällä hetkellä. 

Kun pääsin kotiin, olivat jalat aivan rikki. Nyt pieni lepo jalat ylhäällä ja sitten vielä drinksuille Saran, Annikan ja Jennin kanssa, sillä tytöillä on tänään viimeinen ilta täällä. Menemme käymään tässä lähellä olevassa salakapakassa, jonne ilmeisesti mennään hodaripaikan läpi soittamalla jostain vanhasta puhelinkopista. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Tämä oli nyt tämmöinen hiukan poikkeava postaus vailla punaista lankaa, sillä tuntuu ettei päässä ole mitään järkeviä ajatuksia tällä hetkellä. Huomiseksi yritän kuitenkin saada valmiiksi valokuvaussarjan kolmannen osion. Mukavaa keskiviikkoa!

Kommentit (6)
  1. Hienot kuvat!

    1. Kiitos Yuo! :))

  2. Tee joo esittely kuvauslaitteistosta. Itse tässä pähkäilen, mitä sitä ostaisi kun ei ole yhtään kokemusta. Ensimmäinen järkkäri pitäisi saada ja olympukset kiinnostaisi. En vaan tiedä onko ne hyviä, ja jos ei niin mitä sitten. Eli kaikki kokemukset, plussat ja miinukset tervetulleita.. Helpompi sitten miettiä kameraa omiin tarpeisiin. Ja nycin kuvat on ihania! 🙂

    1. Olympuksista en osaa oikein sanoa, mutta teen ehdottomasti omista kokemuksista ja siitä, minkälainen kamera sopii mihinkin tilanteeseen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *