Lihaskuntotreeni oman kehon painolla

DSC_2940.jpg

4 viikkoa, pitkittynyt flunssa, jetlag, kiire ja miljoona muuta (teko)syytä myöhemmin voin taas huomata, että säännöllisistä treeneistä on lievästi sanottuna lipsuttu. Eilen kuitenkin alkoi sapettaa kunnolla, kun tajusin TFW:llä räpiköidessäni, että jaksan vetää enää yhden vaivaisen leuan. Kaipaan sitä voimakasta ja jaksavaa oloa, joka hyvästä lihaskunnosta seuraa. Uskon, että minulla on voimavaroja enemmän myös muille elämän osa-alueille silloin, kun kroppani on elinvoimainen.

Päätinkin tehdä ihan pienen lihaskuntotreenin ennen suihkuun menoa kotona. 

Kirjoitin ylös helppoja, mutta tehokkaita perusliikkeitä ja tein jokaista 10 kappaletta. Tein alkuun lämmittelyn, jossa hypin haarahyppyjä ja juoksin ymoäri kämppää n. puolet ensimmäisen biisin kestosta. 

Treenin hienous on mielestäni se, että se on todella yksinkertainen. Kun liikkeitä vilkaisee, tulee sellainen ”kyllähän mä nyt nuo tuosta vetäisen” – olo. Jos treeni tuntuu liian helpolta, voi sen tehdä kaksi tai kolmekin kertaa. Oma fiilis tämän jälkeen oli ihan mielettömän hyvä. Syke hiukan koholla, pieni hiki pinnassa, mutta sen sijaan että olisi ihan lihakset tärinöissä tuupertunut lattialle, oli ennemminkin elinvoimaisempi olo kuin ennen aloittamista.

Pienin askelin tämä treenaaminen tästä taas alkaa. Taidan tehdä tämän tismalleen saman treenin vielä uudestaan tällä viikolla. 

Picture: Sara Vanninen

Kommentit (6)
  1. Moi Elisa,

    Olis mielenkiintoista kuulla miten muokkaat kuviasi :). Esimerkiksi TFW näyttää ihan erilaisilta kuvissa versus irl. Käytätkö esim photaria vai vscocamia?

    1. Moi, käytän Lightroomia blogikuviin ja vscocamia puhelin- ja instakuviin 🙂 ostin sieltä niitä lisäfilttereitä parilla eurolla ja käytän sitä yhtä samaa melkein kaikkiin kuviin!

  2. Tää ei olis voinu tulla parempaan saumaan!

    Just mietin etten tänään opiskelujen lomasta todellakaan ehdi salireissulle (yleensä venytteileyineen, matkoineen ja suihkuineen menee helposti päälle pari tuntia :D). Tää menee kokeiluun heti tänään! 🙂

    1. Tiedän fiiliksen! Ja hei mahtavaa 🙂 Tää on super iisi! Ja sitäkin nopeampi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *