Lily Talksissa puhujana

Lily järjestää tässä kuussa koulutusillan kaikille Lilyssä bloggaaville. Tapahtuma järjestetään 25.1. A-lehtitalossa kulosaaressa. Luvassa on asiantuntijaluentoja ja juttua siitä, kuinka blogille voi saada lisää lukijoita. Minullakin on tapahtumassa puheenvuoro. Syksyllä osallistuin Trendin lukijoille suunnattuun viisaiden naisten iltaan ystäväni kanssa ja sieltä lähti ainakin paljon inspiraatiota mukaan. 

Veikkaan että tämä ilta on yhtä mielenkiintoinen, joten innolla odotan mitä tällä kertaa jää käteen. On myös aina kiva tavata tyyppejä blogien takaa kasvotusten. Tarjolla on asiantuntijaluentojen lisäksi myös herkullista syötävää ja yllätyspussukat osallistujille.

Tapahtuma on ilmainen ja vielä taitaa olla muutamia paikkoja jäljellä. Täältä pääset ilmottautumaan mukaan.

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Susanna P
Susanna Plane

Hei mahtavaa! Siellä nähdään :----)

Elisa Lepistö

Jeeee, siellä näemme ! :))

voima-Milla (Ei varmistettu) http://www.voimavahtila.fi/

Heih, tiesitkö, että sun banneri ei näy kokonaan isolla tietokoneen näytöllä katsottuna? Oon ihmetellyt, miksi muutit sen tollaseksi, että näkyy ainoastaan tekstiä, eikä sekään näy kokonaan, vaan blogin nimestä leikkautuu alareuna pois. Ihan vaan tiedoksi - vaikka iso osa taitaa lukea mobiililla, niin jos haluat, et näyttää isolla ruudullakin hyvältä :)

Elisa Lepistö

Hei kiitos kun kerroit! En tiennyt :) Omalla koneella näkyy. Pitää vaihtaa asap! Kiitos tiedosta <3

voima-Milla (Ei varmistettu) http://www.voimavahtila.fi/

Näköjään sama on ainakin joissain muissa Lilyn blogeissa, niin ehkä se on sitten isompi sivustoon liittyvä juttu... Tosin ehkei niin kauhean moni lue blogeja näin isolta näytöltä :D

Kriselda
Kriselda

Hei jeee! Oon ilmottautunu mukaan! :)

Elisa Lepistö

Jeeee! Siellä nähdään! <3

Kiti

Onpa kivaa et niin moni on ilmoittautunut. Jännää! Siellä tavataan. :)

Elisa Lepistö

Sanopa muuta! Siellä nähdään! :)

Toimitus
Toimitus

Niin mahtavaa saada sinut puhujaksi Elisa - ja teidät kaikki ilmoittautuneet mukaan :) Siellä nähdään! T: Anna ja muut toimituksesta

Elisa Lepistö

Niin kivaa nähdä tyyppejä ruudun toisilta puolilta! Siellä nähdään! :) 

Minnea
Minnean muruja

Vitsi, että olisi hienoa päästä mukaan, mutta valitettavasti asun liian kaukana :/ Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä sinulla on sanottavana, ja toki tuoreena bloggarina kaikki vinkit ottaisin mielelläni vastaan :)

Elisa Lepistö

Voi harmi! Voin tehdä jonkinlaisen yhteenvedon kaikkien puhujien viisauksista jälkikäteen :)

Redezi
Changes in Latitudes

Heei mahtavaa - kiitos vinkistä! Blogi on ollut tauolla pitkään, mutta ehkä saan tästä eventistä inspistä jatkaa :) Sun blogi on mahtava Elisa! 

<3: Reetta

Elisa Lepistö

Kiitos Reetta! Ja ihan varmasti saa paljon inspistä :) 

Kommentoi