Lily Talksissa puhujana

DSC_2340.jpg

Lily järjestää tässä kuussa koulutusillan kaikille Lilyssä bloggaaville. Tapahtuma järjestetään 25.1. A-lehtitalossa kulosaaressa. Luvassa on asiantuntijaluentoja ja juttua siitä, kuinka blogille voi saada lisää lukijoita. Minullakin on tapahtumassa puheenvuoro. Syksyllä osallistuin Trendin lukijoille suunnattuun viisaiden naisten iltaan ystäväni kanssa ja sieltä lähti ainakin paljon inspiraatiota mukaan. 

Veikkaan että tämä ilta on yhtä mielenkiintoinen, joten innolla odotan mitä tällä kertaa jää käteen. On myös aina kiva tavata tyyppejä blogien takaa kasvotusten. Tarjolla on asiantuntijaluentojen lisäksi myös herkullista syötävää ja yllätyspussukat osallistujille.

Tapahtuma on ilmainen ja vielä taitaa olla muutamia paikkoja jäljellä. Täältä pääset ilmottautumaan mukaan.

DSC_9984.jpg

work.jpg

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (15)
  1. Heei mahtavaa – kiitos vinkistä! Blogi on ollut tauolla pitkään, mutta ehkä saan tästä eventistä inspistä jatkaa 🙂 Sun blogi on mahtava Elisa! 

    <3: Reetta

    1. Kiitos Reetta! Ja ihan varmasti saa paljon inspistä 🙂 

  2. Vitsi, että olisi hienoa päästä mukaan, mutta valitettavasti asun liian kaukana :/ Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä sinulla on sanottavana, ja toki tuoreena bloggarina kaikki vinkit ottaisin mielelläni vastaan 🙂

    1. Voi harmi! Voin tehdä jonkinlaisen yhteenvedon kaikkien puhujien viisauksista jälkikäteen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *