LIPUT TREENIPÄIVÄÄN

Olen ollut kesän ajan mukana treenipäiväjengissä, jonka kanssa olemme treenanneet 12.9. järjestettävään tapahtumaan. Treenipäivä on Suomen suurin kuntotestitapahtuma ja se järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 12.9.2015 Kampin Narinkkatorilla. Treenipäivä on ilmainen tapahtuma, jossa on yhteistyökumppaneiden pisteitä ja ilmaisohjelmaa: mm. dj, alkuverryttelyt sekä julkkistestaajia.

Treenipäivässä kisataan kaikille ilmainen Lankutusskaba, jossa kruunataan lankutuksen epävirallinen Suomen mestari. Kisa starttaa klo 14.00. Kuntotestilähtöjä on 20 minuutin välein. Tällä hetkellä vapaita lähtöjä on alkaen klo 10.40 aina 20min välein klo 15.20 lähtöön asti.

Mikäli haluaa osallistua myös virallisiin Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Fressin ammattilaisten ohjaamiin ja valvomiin kuntotesteihin (kyykyt, punnerrukset, vatsalihakset sekä Cooperin testi) voi tapahtumaan ilmoittautua mukaan osoitteessa www.treenipaiva.fi ja ostaa lipun (35€). Kaikille lipun ostaneille on luvassa Treenikassi (sisältää yhteistyökumppaneiden upeita tuotteita), jonka arvo yhdessä kuntokortin kanssa on noin 90€.

Minulla on kuitenkin kaksi lippua, jotka voin arpoa teidän lukijoiden kesken. Ajattelin, että voisin arpoa kummatkin liput yhdelle henkilölle, niin voit ottaa ystävän mukaan, mikäli voitat! Jos kiinnostaa lähteä mukaan, laita tähän postaukseen kommentti sähköpostiosoitteineen. Osallistumisaikaa on 1.9. asti. 

Treenipäivää voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa (@treenipaiva). 

Kuvat: Sara / Tickle your fancy

Kommentit (24)
 1. Hei,
  Minun nimeni on Amber, olen täällä suositella sinua oikeutetulle lainanantajalle, joka antoi minulle 45 000 dollarin lainan. Hänen nimensä on Jerry Jonesin Jerry Jonesin rahoitusinvestoinneista. Haluan kehottaa kaikkia tarvitsemaan taloudellista tukea ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse lainahakemuksestasi: jerryjonesfinancialinvestments@gmail.com

 2. lewandowskijames19@gmail.com
  3.11.2017, 01:36

  Etsitkö lainaa kiireellisesti? Haluatko laskea laskuja ja ostaa kiinteistöjä (Investment loan) / Rakennusluotto? Voin taata 24 tunnin lainojen hyväksynnän.

  Olemme maailmanluokan sijoitusyhtiö, joka tarjoaa kaikenlaisia rahoituspalveluita joustavilla takaisinmaksuehdoilla ja aikataulun mukaisella aikataululla.

  Ota yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lisätietoa

  Kiitos.
  James Lewandowski
  sähköposti: lewandowskijames19@gmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *