Luonnollisen vaaleat hiukset

DSC_3647.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Olen kokeillut elämäni aikana varmaan jokaista hiusväriä. Teini-ikäisenä viihdyin ensin jonkin aikaa platinablondina, ja siirryin siitä suoraan sinimustaan tukkaan. Ja onpa tämän blogiurankin aikana tullut kokeiltua muun muassa violettia ja sinistä tukkaa. Nykyään viihdyn parhaiten vaaleassa, mutta luonnollisessa värissä. Pidän siitä, ettei hiukset näytä liian laitetuilta, vaan antavat vähän boheemiutta kokonaisuuteen.

Voisi kuvitella, että luonnollisen hiussävyn ylläpitäminen on helppoa. Kuitenkin ainakin itselläni sävy tuppaa taittamaan todella nopeasti keltaiseen, varsinkin talvisin. Sain testattavaksi suomalaisen Biozellin tuotteita, jotka auttavat pitämään hiukset oikean sävyisinä. Ja nyt täytyy kyllä kehua, että hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Hiuslaatuni on melko kuiva, ja useat hopeashampoot jättävät latvat todella huonoon kuntoon. Biozellin tuotteet ovat kuitenkin jättäneet hiukset ihanan liukkaiksi ja pehmoisiksi. Käytän hopeashampoota ja -hoitoainetta noin joka kolmannella pesulla, tai aina kun hiukset näyttävät sitä tarvitsevan. 

Vaalean sävyn kauniina pitämiseen on kolme tuoteparia: syväpuhdistava shampoo ja hoitoaine, hopeashampoo ja -hoitoaine, sekä color mask -sävyhoitoaineet. Syväpuhdistavat poistavat muotoiluaine-, kloori-, sekä metallikertymiä. Hopeashampoo ja -hoitoaine puolestaan taittavat pois keltaisia ja lämpimiä sävyjä. Ja color mask on mielestäni kaikkein tehokkain vaalean sävyn ylläpitämiseen. Se laitetaan kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa ensin 3-5 minuuttia hiuksissa. Olen itse pitänyt jopa puoli tuntia, sillä sävy ei enää muutu pitäessä sitä pidempään, mutta hoitavien aineiden vaikutus paranee. Sävy pysyy hiuksissa 6-8 pesua. 

Itselläni on ollut testissä Silver mask ja Soft Ice mask, mutta saattaa olla että kokeilen myös jotain pastellisävyjä jatkossa. En ole nimittäin uskaltanut kokeilla kunnon väriaineita hiuksiini niiden kuivan laadun takia, mutta tämä tuntuu ennemminkin hoitavan latvoja, kuin kuivattavan niitä. Todella suuri peukku koko tuotesarjalle!

Plussaa myös siitä, että Biozellin tuotteita saa päivittäistavarakaupoista, ja brändin tuotteet suunnitellaan ja pitkälti myös valmistetaan Suomessa.

biozeeell.jpgbiozell.jpg

DSC_3672.jpg

Pictures of me: Kaisa Turunen

Kommentit (8)
  1. Mikä niiden hinta on? 

    1. Riippuu varmaan vähän kaupasta, mutta shampoot ja hoitoaineet on jotain 5-7€ väliltä ja color mask n. 8,50€ . 🙂

  2. On kyllä hyvä ja inhimillisen hintainen tuotesarja. 🙂 Mä oon kasvattanut omaa väriä tukkaan entisen platinablondin tilalle, colour maskit ovat ehdottomia rasittavan projektin edetessä.

    1. Totta! En ollut tajunnutkaan, että tossa inhottavassa vaiheessa color maskit toimii tosi hyvin 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *