MITÄ SYNTYMÄPÄIVÄSI KERTOO SINUSTA?

Joudun nyt ensitöikseni vähän pahoittelemaan blogin hetkellistä laiminlyöntiä. Viime päivät ovat vain menneet aika hurjassa putkessa, jonka takana kommenttien julkaisu ja varsinkin niihin vastaaminen on nyt hetkellisesti jäänyt. Joka ikinen kommentti on kuitenkin luettu, ja lupaan palata niiden pariin heti kun suurin hässäkkä on ohi. Olen todella kiitollinen jokaisesta kommentista ja yleensä haluan kaikkiin vastata, sen takia tuntuu että haluan jotenkin tätä selittää. Nyt kuitenkin ajattelin tämän pienen ajan käyttää edes tällaisen pienen postauksen kirjoittamiseen. 

Poikaystäväni nimittäin esitteli minulle tällaisen sivuston, kuin viikonpäivien astrologiaa. Ja tiedän tiedän, kuvittelette varmaan, että tämä on menossa nyt ihan hihhuliblogin puolelle. Mutta meidän viikonpäivämme sattuivat sopivan niin hyvin meihin, että oli pakko tulla jakamaan tämä teillekin, vaikka ihan höpöhöpö-juttu nyt ehkä onkin. Omani oli välillä aika karua luettavaa, mutta nauroimme kyllä täällä aika lailla, kun jotkut pitivät niin paikkaansa. Luin myös perheenjäsentemme kuvaukset, ja yllättävän hyvin ne tosiaan sopivat heidän luonteisiinsa.  Ottakaa huumorilla ja käykää lukemassa, mitä viikonpäivänne kertoo teistä!

 

Kuvat: Ninni <3

Kommentit (1)
  1. Omg osu muuten ihan nappiin ainakin mun kuvaus! Siis melkein jokaisen lauseen kohdalla! Haha mut oon varmaan todella geneerinen ihminen muutenkin kun musta tuntuu et mun horoskooppi osuu aina kohdilleen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *