Miten unelmat tulee todeksi?

dream2.jpg

Unelmointiin liittyvät jutut ovat aina olleet iso osa blogiani ja myös tykätyimpien postausten joukossa. Monet ovat usein kyselleet, että miten niitä omia unelmiaan osaisi kaivaa sieltä mielen syövereistä esiin? Kun ei oikein tiedä, mitä sitä haluaisi tulevaisuudelta. Olen kirjoittanut aiheesta käytännön esimerkein postauksen, löydät sen täältä.  

Tänään ajattelin kirjoittaa siitä, miten unelmista tulee totta. 

1. Usko. Kun unelma on selvillä ja selkeä, kuten linkkaamassani postauksessa kerroin, on seuraavana tehtävä uskoa siihen. Jos et edes itse usko saavuttavasi maalia, et varmasti tulekaan. Vakuuta itsesi siitä, että unelma on mahdollinen, vaikka se kuulostaisi kuinka suurelta ja hullulta.

2. Visualisoi. Oli unelmasi sitten mikä tahansa, kuvittele itsesi tilanteeseen, jossa se on toteutunut. Miltä näytät, missä olet, mitä teet, minkälainen olo sinulla on sydämessäsi? Tätä voi tehdä useinkin, sillä se toimii aarrekartan tavoin. Huijaat alitajuntaasi luulemaan, että olet saavuttanut tavoitteesi ja näin ollen vedät sitä myös puoleesi. 

3. Kerro siitä muille. Uskon että monet unelmat jäävät toteutumatta niinkin yksinkertaisen syyn takia, kun ettei kukaan tiedä siitä. Kun muutkin tietävät unelmastasi, luo se sinulle myös tarmoa tehdä sen eteen töitä. Muilla saattaa myös olla ratkaisu unelmiesi toteutumiseen, mutta siitä ei ole apua, mikäli he eivät tiedä sinun havittelevan sitä. Kertoessasi unelmiasi muille, vahvistuu päämäärä myös mielessäsi. 

4. Suunnittele. Kun tiedät mitä haluat, näet itsesi kirkkaasti päämäärässäsi ja olet kertonut siitä muille, on aika tehdä suunnitelma. Miten voisin edesauttaa tavoitteeseen pääsyä? Voit istua vaikka kynän ja paperin kanssa alas ja pohtia eri keinoja joilla voit unelman saavuttaa. Jos unelma on pitkän tähtäimen unelma, voit leikata suunnitelman pienempiin palasiin. Usein myös aikataulusta on hyötyä. Kun työn pilkkoo osiin, ei sen tekeminen tunnu niin suurelta urakalta.

5. Työskentele sen eteen. Kun suunnitelma on valmis, älä hylkää sitä ensimmäisten vastoinkäymisten sattuessa. Tee töitä unelmasi eteen, vaikka alku saattaisikin tuntua uuvuttavalta. Pienin askelin pääsee pitkälle ja jos joka päivä tekee unelmansa eteen jotain pientäkin, saa pitkällä aikavälillä aikaiseksi paljon. 

How do dreams come true? I believe that there are five steps in achieving your dreams. 1. Believe it. 2. Visualize it. 3. Tell other people about it. 4. Make a plan for it. And last but not least 5. Work for it! 

dreams.jpg

dream4.jpg

dreams1.jpg

Kommentit (14)
  1. Se on välillä tosi vaikeata. On suuri apu, jos ympärillä on ihmisiä jotka uskovat suhun silloin kun oma usko alkaa loppua 🙂

  2. Minkä kaakaopavun just bongasin?

    Kiitos noiden viiden asian muistuttamisesta! Niitä muistuttaa itselleen satunnaisesti, mutta unohtaa arjen tohinassa. Muistilappu peiliin?

    Auringonsäteitä viikkoosi! Ja kertakaikkisen ihana rusketus.

    -Isla

    1. Kiitos, sitä samaa sulle! 🙂 muistilappu vois olla hyvä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *