Musiikkivinkkejä?

musiikki2.jpg

Yksi asia mitä kotoa on ihan järkyttävä ikävä, on musiikki. Meillä soi nimittäin aina joku lista ollessamme kotona. Aamu alkaa paremmin kun Hesaria voi lukea Jack Johnsonin tahdissa, kurjinkin päivä kääntyy positiiviseksi jammailuksi Klangkarusellin säestämänä ja treenaamiseen saa hurjan paljon lisää energiaa hittibiiseistä. Kaikki matkat kuljen aina korvanapit korvissa ja jos puhelimesta loppuu akku, surkuttelen ensimmäisenä sitä, ettei matkalle ole musiikkia. Täällä meillä ei kuitenkaan ole ollut mitään kaiutinta ja nyt melkein kolme kuukautta olen viettänyt lähes musiikittomassa kuplassa. Taloutemme yksi ainut Spotify tili riittää vain yhden henkilön kuunteluun kerralla, joten olen antanut poikaystäväni käyttää sitä.

Tämä musiikittomuus on kuitenkin ihan kamalaa! Nyt ajattelinkin ottaa itselleni kunnon musiikkiterapiahetken, ja etsiskellä uusia biisejä listoilleni. Spotifyn TOP-listat näyttävät ihan tuntemittomilta, enkä oikein tiedä mistä etsimisen aloittaisi. Sen takia kiinnostaisi tietää mitä biisiä te luukutatte tällä hetkellä? Jakakaa parhaat musiikkivinkkinne minulle ja muille uuden musiikin etsijöille! En ole kuunnellut radiota puoleen vuoteen, joten niitä hittibiisejäkin saa suositella.  

What is you favourite song of the moment? 

musiikki1.jpg

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

Kommentit (14)
  1. Meiltä löytyy miehen tekemiä perjantailistoja spotifyssa! Elektronista indiesitäsuntätä settiä. Itse en ole mikään musiikki-ihminen, mutta näitä meillä soi taustalla ja tykkään kyllä!

    http://porilainenmustamakkaralla.blogspot.fi ja perjantailista-tägin alta löytyy!

    -Lotta

  2. Tässä miun indiepainotteinen discoveries-lista, jonne oon keränny uutta kuunneltavaa:
    https://open.spotify.com/user/marra90/playlist/2fLn3adAVpDN9G3kxbP6uR 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *