#onkopakkojaksaa Facebook-live

DSC_4242.jpg

Lilyssä on tänä syksynä puhuttu paljon työuupumuksesta ja tänään meillä onkin klo 18 aiheen ympäriltä paneelikeskustelu, joka striimataan Trendin & Lilyn Facebookissa. Mukana on minun lisäkseni Destination Happines-blogin Netta sekä Trendin päätoimittaja Mari Karsikas moderoimassa keskustelua. Mielestäni on mahtavaa, että tästä puhutaan ja riisutaan niitä häpeän tunteita sen ympäriltä. 

Luin juuri Erikan kirjoituksen aiheesta ja etenkin tämä kohta kolahti ja kovaa: En sano, että tämä sosiaalinen puoli olisi kaikille bloggaajille ongelma tai että olisi mitenkään normaalia kuormittua tavallisista kanssakäymisistä. Olen vain huomannut, että aika iso osa bloggaajista on herkkiä ja taiteellisia introverttejä, jotka näiden samojen asioiden kanssa painiskelevat. Sinun täytyy siis täyttää kaksi eri roolia; luova taiteilija ja yksityisyrittäjä, joka pystyy ideoimaan päivittäin uusia juttuja ja toisaalta itseään hyvin markkinoiva oman elämänsä PR-manageri, joka luovii täydellisesti missä tahansa kekkereissä ja asiakastapaamisissa.”

Itselleni on ollut ehkä jotenkin kaikkein vaikeinta myöntää sitä, että näinkin kivassa työssä voisi uupua. Että minulla ei vain yksinkertaisesti ole oikeutta väsyä, sillä niin moni muu työ on henkisesti tai fyysisesti paljon kuormittavampaa. Ja tässä on joutunut opettelemaan olemaan itselleen aikalailla armollisempi. Olen kuitenkin kuullut niin monelta intohimoduuniaan tekevältään surullisia tarinoita loppuunpalamisesta, että on tajunnut ettei se ole mikään tietyn ammattikunnan vaiva, vaan koskettaa tänä päivänä aivan liian montaa. 

Jatketaan keskustelua parin tunnin päästä videon muodossa!

Kuva: Sara Vanninen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *