Pants optional

DSC_2082.jpg

”Elisa sä näytät ihan siltä ettei sulla ole housuja”

”I know…”

Oli kuitenkin housut, mutta pitkä paita kätki ne alleen. Jostain syystä ylisuuret valkoiset kauluspaidat ovat tällä hetkellä parasta mitä tiedän. Onnekseni saan isältäni niitä aina tasaisin väliajoin. Hän on nimittäin ihminen, joka saapuu tilanteeseen kuin tilanteeseen särmä kauluspaita päällään. Oli kyseessä sitten sulkispeli tai kävely.

Tällä kertaa paita ajoi melkein mekon asemaa, ja yhdistin liehuvat helmat löysään collegepaitaan. Ei ehkä mikään toimistokelpoisin asu, mutta itse viihdyin tässä varsin hyvin. Siitäkin huolimatta, että näyttää että olen lähtenyt pelkässä kauluspaidassa ja koroissa liikenteeseen. Ihan parasta, että syyskuun loppupuolella voi vielä vedellä sääret paljaina. Otan siis kaiken irti näistä housuttomista keleistä. 

Even though it looks like I forgot my pants home, I have shorts beneath everything. My latest obsession is really loose white collar shirts. 

DSC_2102.jpgDSC_2042.jpg

DSC_2094.jpg

DSC_2056.jpg

DSC_2111.jpg

Shirt- Daddy’s old, College – Kenzo, Heels- Steve Madden

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (2)
  1. Ylisuuret kauluspaidat näyttävät nykyään jotenkin omaankin silmään ihan supermakeilta! Sopivan skarppeja töihin, mutta samalla riittävän rentoja ettei tule liian virallinen olo. Sääli, että oma isäni ei kuulu kauluspaitaklaaniin, mutta pyrin aina kirppiksillä penkomaan kauluspaita-apajat läpi 🙂

    1. Jooo siis kirppikset on best tähän tarkotukseen! Tai UFFin egen pävät 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *