Raksalla tapahtuu: Makkarin lasiovet

lasitehdas.jpg

Kerroinkin jo aiemmin, että halusimme pienentää alkuperäistä makuuhuonetta lähes puoleen, jotta saamme enemmän tilaa oleskeluun. Koska emme halunneet tilasta pimeää koppia, eikä siellä ole ikkunaa, päädyimme lasiseinään liukuovilla. Ehdimme asua tässä jo muutaman viikon ennen ovien asennusta ja aloin hetkellisesti jo epäröimään niiden tarpeellisuutta. Olihan siihen alkovissa nukkumiseen jo tottunut. 

Tämä oli siis lähtötilanne.

dsc_4962.jpg

Kuitenkin heti, kun seinää alettiin asentamaan, totesin että se todellakin oli jokaisen pennin arvoinen ja vielä täydellisempi kuin olisin osannut kuvitella. Sen lisäksi, että ne näyttävät todella hyviltä ja luovat kivaa loft-henkeä asuntoon, ovat ne myös todella käytännölliset. Ne erottavat makuuhuoneen omaksi huoneeksi, joten tuntuu kuin olisi saanut enemmän tilaa asuntoon. Ne eristävät myös yllättävän hyvin ääntä, sillä perjantaina menin nukkumaan kun pojat jäivät vielä istumaan iltaa olohuoneeseen poikaystäväni kanssa, eikä äänet häirinneet lainkaan. 

Niistä tulee myös yllättävän paljon korkeuden tuntua, kun vertaa aiempaan kuvaan. Tila näyttää ihan käsittämättömän korkealta, vaikka todellisuudessa se on ”vain” kolmisen metriä. 

lasitehdas2.jpg

Tilasimme seinän Lasitehtaalta pienen kilpailutusoperaation jälkeen. Halusimme ehdottomasti asennuksen ja mittauksen mukaan, joten homma eteni niin, että laitoin ensin kuvan heille tilasta ja pari inspiskuvaa siitä, minkälaista seinää olimme ajatelleet. Sen jälkeen sovimme päivän, jolloin heiltä tultiin mittaamaan tila. Se oli hoidettu noin 5 minuutissa. 

Seuraavana sain heiltä sähköpostiin tämän havainnekuvan siitä, millainen seinästä tulisi. Meidän mielestä kaikki näytti hyviltä, joten laitoimme ovet tilaukseen. Muutaman viikon jälkeen sovimme asennuspäivän, jolloin kaksi miestä hoiti koko rumban. 

ElisaLepistö.jpg

lasitehdas3.jpg

Olen näistä kyllä niiiiin sairaan fiiliksissä!! Mitäs te tykkäätte?

Kommentit (13)
  1. Lasiovet makuuhuoneessa on kyllä tyhmin sisustusidea ikinä. Eikö seinien ja ovien pitäisi tuoda yksityisyyttä? Kuka haluaa olla omassa makuuhuoneessaan niin kuin jossain akvaariossa? Jos on vieraita kylässä, niin tuo nimenomaan ei erota sitä makuuhuonetta omaksi huoneekseen kun siellä on lasin takana yhä aivan näytillä. Ahdistava ajatus. Mainitsit että se eristää äänet hyvin vaikka kämpässä olisi muita valveilla, mutta ei varmaan valoa jos on valot päällä muualla?

    Jossain muussa huoneessa nuo voisi olla tyylikkäätkin, kuten jossain isommassa talossa erottamassa jotain tiloja toisistaan, mutta makuuhuoneessa? Ei todellakaan! Jos ostaisin tuon kämpän purkaisin ne heti.

  2. Saako kysyä mitä maksoi? Siis suurinpiirtein.

    1. Tottakai! Tällanen koko seinä ovilla oli 2500€ ja asennus ja mittaus 500€. 🙂

      1. Kiitos! Oon ite miettinyt vastaavaa olkkariin, tää anto uutta inspiraatiota. Näyttää tosi kivalta ja ilmavalta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *